Højtaleren er meget solid og dækket af et metalgitter.

Sonos Move

Sonos Move er en god kombination af en wifi-højtaler, du kan bruge i hjemmet og en Bluetooth-højtaler, som du kan tage med dig.

af Morten Skeldal Østergaard #Højtalere #Sonos
9.4

Sonos er et system til at streame og afspille musik via hjemmets trådløse netværk. Eller sådan det har i hvert fald været indtil nu. For firmaets seneste højtaler er også beregnet til brug via Bluetooth. Du kan godt koble Move på dit netværk og bruge den til fx at spille musik fra din pc eller fra en streaming-tjeneste som Spotify. Men hvis du har brug for musik i haven eller forteltet til campingvognen, så kan Sonos Move også lades op og tages med under armen. Øverst på bagsiden er der en udhulning, som gør det nemt at stikke fingrene ind og få et godt tag i den lidt tunge højtaler, når du skal bære rundt på den.

På toppen sidder knapper til at styre afspilningen, men man får helt klart mest ud af at betjene højtaleren med Sonos’ udmærkede app. Hvis du har flere Sonos-produkter, kan du styre dem allesammen fra samme app og spille musik i flere rum samtidig.

Lyden i Sonos Move er klar og fyldig. Den er næsten på højde med de bedste højtalere fra vores seneste stortest af Bluetooth-højtalere. Hvis du kun har brug for afspilning via Bluetooth, kan du se vores seneste tests af den type højtalere her i Testzonen.

Strømmen til opladning af Move leveres efter samme princip, som når der skal strøm til en ledningsfri elkedel. Du skal bare placere Sonos Move i en ring, der er koblet til stikkontakt, så begynder højtaleren at lade op. Det tog os et par timer at lade højtaleren helt op, og det holdt Move igang i næsten otte timer.

 


+ God lyd

+ Både Bluetooth og wifi

+ Ledningsfri opladning

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Sonos Move er en god kombination af en wifi-højtaler, du kan bruge i hjemmet og en Bluetooth-højtaler, som du kan tage med dig.

Specifikationer

Mærke
Sonos
Tilslutning
Bluetooth og wifi
Vægt
3 kg
Mål
24 x 16 x 12,6 cm
Batteritid
Cirka otte timer