Sonos Beam er kun cirka 65 cm bred, så den passer under de fleste fjernsyn.

Sonos Beam (Gen 2)

Sonos Beam (2 Gen) giver større og klarere lyd, nærmest uanset hvilket tv du kobler den samme med.

af Morten Skeldal Østergaard #Højtalere #Sonos
9.4

Sonos Beam løfter lyden fra dit tv og giver dig en bedre oplevelse, uanset hvad du ser på skærmen.

Dette er 2. generation af Sonos Beam, og lyden har ikke forandret sig det store siden den første model. Det gør nu ikke så meget, for der er en solid bas til at lægge en massiv bund under en actionfilm, og samtidig står den vigtige mellemtone klart og skarpt, så tale i nyhedsudsendelser og tv-serier er nemmere at høre. Hvis man – som os – har nået alderen, hvor man synes, at folk på tv har en tendens til at mumle deres replikker, så er der i hvert fald hjælp at hente her.

Vi testede Sonos Beam sammen med et Samsung-tv i den dyre ende, og selv her var lyden klasser bedre end de indbyggede højtalere i fjernsynet. Der er simpelthen for lidt plads til højtalerenheder i et fladt, moderne tv. Sonos spillede uden problemer en stue på 35 kvadratmeter op, og hvis du lukker øjnene, lyder det som om, at soundbaren er større, end den rent faktisk er.

Sonos Beam har indbygget adgang til Sonos’ eget multirumslydsystem, så du kan koble den sammen med andre højtalere fra Sonos og spille samme musik i flere rum eller flytte afspilningen fra ét rum til et andet. Du kan også tilkoble musiktjenester som Tidal og Spotify og få adgang til deres enorme musiksamlinger.

Musikafspilning styres af den fremragende app til både iPhone og Android-telefoner. For mange mennesker vil Sonos Beam kunne gøre det helt overflødigt at have andre højtalere i stuen.


+ Stor lyd

+ Fremragende app

+ Virker med musiktjenester

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Sonos Beam (2 Gen) giver større og klarere lyd, nærmest uanset hvilket tv du kobler den samme med.

Specifikationer

Mærke
Sonos
Tilslutning
Wi-Fi
Vægt
2,8 kg
Mål
65,1 x 10 x 6,9 cm