Sonos Arc er kun 8,7 cm høj, så der er plads til den under de fleste fjernsyn.

Sonos Arc

Sonos Arc er en soundbar giver stor og flot lyd til dit tv, og den kan også afspille musik fra pc'en eller forskellige musiktjenester som Spotify eller Tidal.

af Morten Skeldal Østergaard #Højtalere #Sonos
9.4

Sonos Arc er en soundbar, der giver stor og flot lyd til dit tv, og den kan også afspille musik fra pc’en eller forskellige musiktjenester som Spotify eller Tidal.

En soundbar er beregnet til overtage lydafspilningen fra dit tv. De fleste fladskærmsfjernsyn har nemlig middelmådig lyd, fordi der simpelt hen ikke er plads til ordentlige højtalere i det tynde kabinet. Den opgave klarer Arc til topkarakter med sine 11 indbyggede højtalerenheder.

Sonos Arc understøtter Dolby Atmos surround sound, men nogen egentlig opbevisende surround-oplevelse får man nu ikke, når hele lyden kommer fra et sted lige under tv’et. Man kan til gengæld glæde sig over, at alle aspekter i lyden træder klart frem. Tale i nyhedsprogrammer og film- og tv-serier er letforståelig, og der er en flot bas, som lægger bunden i lyden i både rytmisk musik og actionfilm.

Netop musikken er styrken ved Sonos Arc i forhold til mange andre soundbar-produkter. Arc kan nemlig kobles på Sonos’ multirumssystem, så du kan styre den sammen med andre Sonos-produkter på dit netværk.  Det foregår ved hjælp af en app til Android eller iPhone .

Sonos har splittet sit system op, så nye produkter som Arc kører på en anden app end ældre Sonos-højtalere. Det er dog mest et problem, hvis du vil spille den samme musik i flere rum samtidigt.

Sonos Arc er 114 centimeter lang, så den ser lidt voldsom ud under et 32 tommer tv. Vi testede med et 55 tommer fjernsyn, og det passede perfekt i størrelsen.


+ Fantastisk lyd

+ Virker også som selvstændig musikafspiller

– Virker ikke med gamle Sonos-produkter

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Sonos Arc er en soundbar giver stor og flot lyd til dit tv, og den kan også afspille musik fra pc'en eller forskellige musiktjenester som Spotify eller Tidal.

Specifikationer

Mærke
Sonos
Tilslutning
HDMI ARC eller optisk lydindgang
Vægt
6,25 kg
Mål
87 x 1141,7 x 115,7 mm