På fronten sidder en række knapper, som du blandt kan bruge til at skrue op og ned for lyden eller lukke for samtalen.

Poly Sync 20

Poly Sync 20 giver en god og klar lyd i begge ender af videosamtaler på computeren.

af Morten Skeldal Østergaard #Højtalere #Poly
8.3

Poly Sync 20 er en lille højtaler, der er beregnet til at forbedre lydkvaliten i begge ender af videosamtaler på computeren. Til det formål kan vi uden tøven give den lille højtaler bedømmelsen “bestået”. Særligt mikrofonen giver et stort kvalitetsløft i forhold til den type indbyggede mikrofoner, der typisk sidder i en bærbar pc. Den slags mikrofoner opfanger kun lyden umiddelbart foran computeren, og lyden falder ud, hvis du blot drejer hovedet lidt til siden, når du taler. Det problem har du ikke med Poly Sync 20, som opfanger din stemme klart og tydeligt. Der var endda betragteligt mindre rumklang i lyden, da vi brugte mikrofonen på to meters afstand i et kontor med næsten helt nøgne vægge.

Du kan selv vælge, om du vil koble Sync 20 sammen med computeren ved hjælp af Bluetooth eller med USB-kabel. Når kablet ikke bruges, kan det rulles sammen om højtalerens bund, så det ikke er i vejen. Desværre er kablet nogle få millimeter for kort til at udføre den manøvre tilfredsstillende i hvert forsøg. Du skal trække ret hårdt i kablet for vikle det korrekt rundt om bunden, så USB-stikket i enden af kablet til sidst kan låses på plads i en lille forbybning på undersiden.

Højtaleren egner sig ikke specielt godt til at høre musik. Lyden er ganske vist bedre end i en typisk bærbar pc, men hvis du fortrinsvis vil have bedre lydkvalitet til musik fra pc’en, kan du sagtens få bedre computerhøjtalere for samme pris.

Inde i Sync 20 sidder et indbygget batteri, og der er også blevet plads til en USB-port, så du kan bruge højtaleren som powerbank til din telefon i en snæver vending. Der er ingen synlig batteriindikator på Sync 20, men når du tænder den, siger en stemme i højtaleren, hvor meget batteri der er tilbage.

Poly Sync 20 er lille og let, og derfor nem at tage med i computertasken sammen med den bærbare. Der følger endda et lille transportetui med i æsken.


+ Både kabel og Bluetooth

+ God mikrofonlyd

– Kablet er lidt for kort

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Poly Sync 20 giver en god og klar lyd i begge ender af videosamtaler på computeren.

Specifikationer

Mærke
Poly
Tilslutning
USB og Bluetooth
Vægt
360 g
Mål
18,2 x 9,5 x 3,4 cm
Batteritid
Cirka 20 timer
Andet
Frekvensområde 80 Hz - 20.000 Hz