Fidelio FS1's lysdioder kan kaste lys op på væggen bag højtaleren.

Philips Fidelio FS1

Du får stor og detaljeret lyd i Fidelio FS1, men den dyre højtaler er kun prisen værd, hvis du vil bruge den med andre Philips-produkter.

af Morten Skeldal Østergaard #Højtalere #Philips
8.5

Designet er lidt anonymt på Bluetooth-højtaleren Fidelio FS1 fra Philips, men lyden skal man ikke kimse ad.

Fidelio FS1 har en subwoofer-enhed indbygget i bunden, og det hører man tydeligt i musik, hvor der er brug for lidt ekstra bas. Lyden er heldigvis fint afstemt, så bassen ikke bliver for dominerende, og højtaleren gav et fint og detaljeret lydbillede, uanset hvad vi satte den til at afspille. Det virker, som om der er tænkt en del over, hvordan enhederne spiller sammen.

Det er en meget alsidig højtaler, som kan bruges i mange sammenhænge. Der er selvfølgelig Bluetooth, så du kan afspille fra fx Spotify på din telefon, men der er også en god multirumsfunktion via dit trådløse netværk, hvor du kan koble flere højtalere sammen. Endelig kan du også bruge et sæt FS1-højtalere sammen med en soundbar fra Philips til at skabe surround-lyd til dit tv. Hvis du oven i købet har et Ambilight-tv fra Philips, kan Fidelio FS1 bidrage til lysshowet takket være en serie LED’er på bagsiden af højtaleren. Hvis du kun bruger lyset til at skifte i takt til musik på højtaleren, er lysshowet et ret lokalt fænomen, der kun ses i et lille område bag højtaleren.

Multirumsfunktionen styres via Philips’ app til telefonen. Det fungerer, som det skal, men sammenkoblingen er ikke helt så intuitiv som hos fx konkurrenten Sonos.

Med de mange funktioner, der virker bedst sammen med andre Philips-produkter, giver det nok bedst mening at investere i Fidelio FS1, hvis du i forvejen ejer andre højtalere eller et Ambilight-tv fra Philips. Ellers kan du få højtalere i samme kvalitet til en lavere pris.


+ Flot, afbalanceret lyd

+ Indbygget lys

– Ikke så intuitiv sammenkobling

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Du får stor og detaljeret lyd i Fidelio FS1, men den dyre højtaler er kun prisen værd, hvis du vil bruge den med andre Philips-produkter.

Specifikationer

Mærke
Philips
Tilslutning
Bluetooth, Wi-Fi
Vægt
2,9 kg
Mål
35,5 x 18,4 x 18,6 cm