Lyset på bagsiden kan enten synkroniseres med lyden eller det, der sker på skærmen.

Logitech G560

Logitech G560 giver en flot og stor lyd til især film og musik. Og så er der lys til.

af Morten Skeldal Østergaard #Højtalere #Logitech
9.0

Vi har haft en del computerhøjtalere gennem vores testlaboratorium gennem tiden, og der skal noget ekstra til for at imponere os. Det lykkedes alligevel Logitech G560 at overraske med en lydkvalitet, der ligger noget ud over det, man plejer at høre fra pc’en. Sættet ser ellers ret ordinært ud, da vi pakker det ud af æsken, men det er tydeligt, at den tunge subwoofer ikke bare er med til pynt.

Den leverer en solid bund for især rytmisk musik, hvor man lige så meget mærker som hører stortrommens dunken i rockmusik. Det lyder, som om bassen er lidt adskilt fra resten af lyden, og det skal man lige vænne sig til, men hele lydbilledet står meget klart, og vi kunne høre masser af detaljer i musikken, som ikke var der, da vi afspillede den gennem computerens indbyggede højtalere.

Der er indbygget lys i de to højtalere, som skifter farve i takt til musikken. Lysshowet kan nemt slås til og fra i det tilhørende program til pc’en, og du kan også få lyset til at imitere, hvad der sker på skærmen i et spil eller en film. Det får i princippet højtalerne til at virke som den Ambilight-funktion, Philips bruger i nogle af sine tv-apparater, hvor væggen bag skærmen bliver belyst i samme farver som på skærmen og nærmest bliver en udvidelse af oplevelsen. Programmet har mange indstillinger, så du kan få både lys og lyd til at virke, præcis som du vil have det.

Logitech byder på et fint udvalg af tilslutningsmuligheder. Den mest oplagte er at bruge det medfølgende USB-kabel. Det mindsker risikoen for elektronisk støj, som nemmere kan påvirke det analoge signal, hvis du bruger minijack-udgangen. Du kan også koble højtaleren sammen med fx din telefon via Bluetooth.


+ Stor lyd med fin bas

+ Lys i højtalerne

+ Gode tilslutninger

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Logitech G560 giver en flot og stor lyd til især film og musik. Og så er der lys til.

Specifikationer

Mærke
Logitech