Lynlåsen er ikke kun til pynt. Du kan udskifte stofbeklædningen på den øverste del.

Libratone ZIPP 2

ZIPP 2 er en lækker, men også ret dyr højtaler.

af Morten Skeldal Østergaard #Højtalere #Libratone
7.9

ZIPP 2 er en flot og solid Bluetooth-højtaler. Det meste af den cylinderformede højtaler er svøbt i kraftigt stof, der fås i mange farver. Øverst sidder en karakteristisk læderstrop, og hele vejen rundt i underkanten sidder en lynlås, så stoffet kan tages af.

Højtaleren forbindes nemt til fx en telefon via Bluetooth, og lyden er fyldig med en solid bas, der lyder som noget, der kommer fra en betydelig større højtaler. Hvis man lytter til taleradio, kan stemmer dog godt lyde en smule uldne. Lyden sendes 360 grader ud fra ZIPP 2, så højtaleren kan passende stå midt i et rum. ZIPP 2 kan i øvrigt spille i op til 12 timer på det indbyggede batteri, men den kan også bare få strøm fra en stikkontakt.

Den tilhørende app trækker det samlede indtryk lidt ned. Den har svært ved at forbinde ZIPP 2 til trådløse netværk. Jeg forsøgte på to netværk med to forskellige telefoner, og da det endelig lykkedes, havde app’en en tendens til at lukke ned ofte. Den trådløse netforbindelse skal blandt andet bruges til at få Amazons digitale assistent, Alexa, til at fungere. Den taler desværre ikke dansk endnu, så der havde den dansktalende Google Assistent været at foretrække.


+ Fyldig lyd

+ Genopladeligt batteri

– Temmelig dyr

– Alexa virker ikke på dansk


Kan købes her:

www.elgiganten.dk

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

ZIPP 2 er en lækker, men også ret dyr højtaler.

Specifikationer

Mærke
Libratone
Tilslutning
WiFi og Bluetooth
Vægt
1,5 kg
Mål
26,1 x 12,2 cm
Batteritid
12 timer