Libratone One Click

Libratone One Click

Bluetooth-højtaleren Libratone One Click med udskifteligt udstyr leverer høj lydkvalitet.

af #Højtalere #Libratone
8.9

Det er blevet enormt populært at streame musik fra nettet med en smartphone eller tablet. De små mobile enheder er dog ikke bygget til at virke som hi-fi-anlæg – med mindre du sender du musikken videre til en trådløs højtaler som Libratone One Click. Det er en Bluetooth-højtaler, som du let kan forbinde til din mobiltelefon trådløst eller med et lydkabel.

Libratone One Click har form som en bog, og er beklædt med en aftagelig støddæmpende ramme. Her er der gjort plads til, at du kan klikke et håndtag eller en lille strop på, så højtaleren nemt kan bæres i hånden, hænges på et cykelstyr eller i en krog. Det kan være praktisk i mange situationer, men vil du bare have den til at stå på et bord, er det usmart. Højtaleren vælter ganske enkelt for nemt, og på et ujævnt underlag er den håbløs.

Det er langt mere berigende at lytte til Libratone One Click. Det er rigtig flot og detaljeret lyd, som de fem indbyggede højtaler-drivere sender i alle retninger. Bassen er dyb og lydstyrken kan nå langt op på dB-skalaen, uden at forvrænge lyden voldsomt. Det bliver ikke meget bedre i denne prisklasse.

Libratone One Click skal lades op med et almindeligt micro-USB-kabel – samme type stik, som du bruger til din smartphone og tablet. Batteritiden rækker til over 11 timer brug, og det er yderst tilfredsstillende.

Bluetooth-højtaleren Libratone One Click kan købes her via Pricerunner.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Libratone One Click lidt særprægede ydre er smart, hvis du vil hægte den på en krog eller bære den i hånden, men ikke hvis den bare skal stå på en overflade. Lydkvaliteten er til gengæld virkelig god.

Specifikationer

Mærke
Libratone
Tilslutning
Bluetooth, 3,5 mm mini-jack
Vægt
0,9 kg
Mål
12,0 x 4,1 x 20,5 cm
Batteritid
Op til 12 timer
Andet
IPx4 regntæt. Udskiftelig ramme