Du kan styre musikafspilning manuelt med knapperne på toppen af højtaleren.

JBL Link Portable

JBL-højtaleren har mange funktioner, og lyden er rigtig god, hvis man ikke er alt for basbegejstret.

af Morten Skeldal Østergaard #Højtalere #JBL
8.1

Lyden er ikke overvældende, men du får mange, gode funktioner for pengene i den lille, trådløse højtaler JBL Link Portable.

Højtaleren kan kobles sammen med din telefon via Bluetooth, men du kan også koble den på dit trådløse netværk derhjemme.

Når højtaleren har forbindelse til nettet, kan du bruge den indbyggede Google Assistent til at styre fx smarte pærer som Philips Hue i dit hjem. Du kan også styre afspilningen af musik fra fx Spotify. Google Assistent fungerer helt ligesom i Googles egne produkter, og derfor er det også meget nemt at sætte op. Når alt er indstillet, skal du bare sige “Okay Google” eller trykke på den kulørte knap på toppen for at aktivere assistenten.

Du kan i øvrigt også sende lyd til højtaleren via AirPlay 2 and Google Cast, så du løber ikke tør for muligheder for at afspille musik på højtaleren.

Lydkvaliteten er ikke helt på højde med de bedste højtalere fra Sonos og andre hifi-mærker. Bassen lyder lidt svag, når man skruer højt op, men ellers er lyden klar og uforvrænget ved alle lydstyrker.

Link Portable placeres i sin oplader nærmest på samme måde som en ledningsfri elkedel. Opladeren er en ring, som du bare skal sætte højtaleren ned i, når det er tid til opladning. Det er ekstremt nemt, og det mindsker risikoen for, at man glemmer at lade op, inden man skal bruge højtaleren.


+ Mange funktioner

+ God lydkvalitet

– Lidt svag bas

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

JBL-højtaleren har mange funktioner, og lyden er rigtig god, hvis man ikke er alt for basbegejstret.

Specifikationer

Mærke
JBL
Tilslutning
Bluetooth, Wifi, Google Cast, Apple Airplay
Udgangseffekt
20 watt
Mål
88 x 88 x 170 mm
Batteritid
8 timer