Der sidder en håndfuld knapper øverst, som du fx kan bruge til at skrue op og ned for lyden.

Harman Kardon Onyx Studio 7

Onyx Studio 7 skuffer lidt med et sammenmudret lydbillede og et uhensigtmæssigt design.

af Morten Skeldal Østergaard #Højtalere #Harman Kardon
5.8

Lyden i Harman Kardons nye Bluetooth-højtaler er ikke dårlig, men man kunne godt forvente sig mere i forhold til den høje pris.

Harman Kardon Onyx Studio 7 er ellers godt skruet sammen. Højtaleren virker som et kvalitetsprodukt med den stofbeklædte front og den solide metalbøjle, der kan bruges til at løfte Onyx Studio 7 med, hvis du skal transportere den. Bøjlen er fastmonteret, så den bliver siddende i den lidt mærkelige vinkel ud foran højtaleren. På bagsiden stritter bøjlen ud over den nederste del og gør det lidt svært at komme til strømstikket og stikket til eksterne lydkilder, hvor du fx kan slutte din computer til med et kabel. Det kunne godt være lavet smartere.

Vi tændte for Onyx Studio 7 og koblede den på få sekunder sammen med en telefon – og så blev vi en smule skuffede.

Det vil ikke være fair lige frem at kalde lyden i Onyx Studio 7 ringe, men lydkvaliteten kan ikke leve op til højtalerens prisskilt. Vi lyttede til forskellige genrer, og det var særligt tydeligt ved jazzmusik og stille rocknumre, at der manglede detaljering i lyden, og at bassen får lov til at dominere lydbilledet. Når flere instrumenter spiller samtidig, kan det være svært at skelne dem fra hinanden.

Men højtaleren kan spille højt, og det kan jo også være en kvalitet i sig selv i de rette omgivelser. Når højtaleren er koblet til strøm, lader den op, så du kan tage den med dig og spille hvor som helst. Vi fik 5-6 timers musik ud af den ved batteridrift, mens vi havde skruet cirka en tredjedel op for lydstyrken.


+ Solidt bygget

– Fladt lydbillede

– Bøjlen er i vejen

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Onyx Studio 7 skuffer lidt med et sammenmudret lydbillede og et uhensigtmæssigt design.

Specifikationer

Mærke
Harman Kardon
Tilslutning
Bluetooth, 3,5 mm stik til ekstern lydkilde
Udgangseffekt
50 W RMS
Vægt
3,295 kg
Mål
26,8 x 30,3 x 16 cm
Batteritid
5-6 timer