Nest Audio kan høre, hvad du siger på lang afstand.

Google Nest Audio

Nest Audio er en af de bedste løsninger, hvis du vil have en digital assistent til at styre hjemmets elektronik.

af Morten Skeldal Østergaard #Højtalere #Google
9.0

Googles nye højtaler Nest Audio er på størrelse med en opretstående mursten, men den er heldigvis en del klogere. Den har nemlig indbygget mikrofon og internetforbindelse, så du kan bruge Google Assistent ved at tale til højtaleren.

Det er ingen sag at få højtaleren op at køre. Du skal bare hente app’en Google Home til din telefon, og så tager den dig i hånden gennem resten af opsætningen.

Lyden i Nest Audio er god i forhold til Googles tidligere småhøjtalere, men den er lidt for skarp i mellemtonen, og bassen er ikke så fremtrædende. Det gør, at du nemmere kan forstå, hvad der bliver sagt, når du bruger den digitale assistent, men til musik er det ikke helt optimalt. Du kan i øvrigt parre to Nest Audio, så du kan bruge dem som stereohøjtalere og skabe et større lydbillede. Vi havde kun en enkelt højtaler til test, så vi kunne den ikke afprøve lige præcis den funktion.

Nest Audios store styrke er Googles indbyggede digitale assistent. Vi sad i en sofa cirka tre meter fra højtaleren, og alligevel havde den ingen problemer med at opfatte, hvad vi bad den om. Google Assistent kan kobles sammen med mange forskellige mærker af smart home-produkter så som lamper og pærer fra Philips Hue, så du kan tænde og slukke lyset, men du kan også stille den spørgsmål om det lokale vejr i morgen eller få at vide hvor gammel Dronning Margrethe er.

Hvis du bliver lidt for nervøs for, om der sidder nogen og opfanger, hvad du siger, når du ikke bruger assistenten, så sidder der en lille knap på bagsiden, som kan skydes til siden for at slukke for højtalerens mikrofon, så den ikke lytter med i, hvad der sker i rummet. Det giver nu ikke så meget mening at slukke for mikrofonen, for så kunne du lige så godt have investeret i en almindelig, “dum” Bluetooth-højtaler.


+ God til at forstå, hvad du siger

+ Nem opsætning

– Lyden er ikke så fyldig

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Nest Audio er en af de bedste løsninger, hvis du vil have en digital assistent til at styre hjemmets elektronik.

Specifikationer

Mærke
Google
Tilslutning
Wi-Fi
Vægt
1,2 kg
Mål
17,5 x 12,4 x 7,8 cm
Batteritid
-