Udover den grå udgave her fås Denon Home 250 også i sort.

Denon Home 250

Denon Home 250 afspiller musik i rigtig god kvalitet fra mange forskellige kilder.

af Morten Skeldal Østergaard #Højtalere #Denon
10.0

Home 250 er HiFi-firmaet Denons glimrende bud på en højtaler, der kan spille musik fra stort set hvad som helst. Du kan bruge online-tjenester som Tidal og Spotify, du kan sende musik trådløst via Bluetooth fra din telefon, eller du kan sætte en USB-nøgle i bagsiden af højtaleren og afspille dine egne MP3-musikfiler eller flere andre formater.

Højtaleren er dekorativt beklædt med gråt stof, og den egner sig fint til at stå i de fleste typer rum. Der er pondus og bund nok i lyden til at spille en halvstor stue op, og lyden er tilpas klar ved lav volumen til, at du kan høre hvert et ord, hvis du lytter til en podcast i køkkenet. Det eneste højtaleren mangler for for alvor at være alsidig, er et indbygget batteri. Du må nøjes med et kabel til den nærmeste stikontakt.

Home 250 er først og fremmest en multirumshøjtaler. Det vil sige, at afspilningen styres med en app, så du kan styre flere højtalere fra Denon i hjemmet med den samme app på din telefon.

Denons app findes til både iPhone og Android, og den virker, som den skal. Det er ekstremt nemt at få højtaler og app til at fungere sammen. Denon Home 250 kan desuden parres i et sæt med to for at få stereolyd. Den funktion havde vi dog ikke mulighed for at teste med vores enlige testeksemplar.


+ God lyd

+ Fin app

+ Mange afspilningsmuligheder

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Denon Home 250 afspiller musik i rigtig god kvalitet fra mange forskellige kilder.

Specifikationer

Mærke
Denon
Tilslutning
Bluetooth, Wi-Fi, USB, AUX in (3,5 mm jackstik)
Mål
29,6 x 21,6 x 12 cm