CREATIVE SOUND BLASTER ROAR PRO

Sound Blaster Roar PRO

Alsidig mobilhøjttaler

af ERK #Højtalere #Creative
8.0

Creative har lanceret en smart mobilhøjttaler med et hav af anvendelsesmuligheder. Den kan selvfølgelig afspille lyd fra din smartphone, tablet og computer via Bluetooth, minijack eller USB. Men den kan også optage dét, du hører eller siger, på microSD-hukommelseskort, virke som ”headset” til telefonen samt bruges som et så- kaldt PA-anlæg (taleforstærker) i samarbejde med Creatives Roar Mic, som vi tester herover.

Creative har altid leveret høj lydkvalitet, og også denne gang fik vi en god oplevelse. Den forholdsvis lille højttaler kan spille MEGET højt og giver, trods sin beskedne størrelse en flot og naturlig lyd.

Med de to funktioner Terabass og ROAR slået til giver den desuden lidt ekstra bas og lydstyrke. Den fungerer også rigtig godt til mobilsamtaler, hvor lyden går skarpt igennem i begge ender. Du har i øvrigt mulighed for at vælge imellem tre forskellige equalizerindstillinger: varm, neutral og energisk. Den bedste indstilling til samtale er energisk, og jeg kunne bedst lide den varme indstilling til musik.

Roar PRO er nem at komme i gang med. Bare sæt den til opladeren, lad den helt op, og derefter er der batteri til cirka 10 timer. Den er også nem at parre med mobilen: Hold Bluetooth-knappen nede i nogle sekunder, og så går den i parrings-tilstand. Du kan have to enheder, eksempelvis din smartphone og tablet, parret på samme tid.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Roar PRO er den mest funktionelle mobilhøjttaler, vi har prøvet til dato.

Specifikationer

Mærke
Creative
Tilslutning
Bluetooth 3.0, AUX-in, USB, microSD
Vægt
1,1 kg
Mål
5,7 x 20,2 x 11,5 cm
Andet
Afspil fra smartphone, tablet, pc og microSD. Optag fra indbygget mikrofon eller tilsluttede enheder. Telefonsamtaler via Bluetooth.