Du kan styre afspilningen med knapper på toppen af den ene højtaler.

Creative T100

Et rigtig godt højtalersæt til pc'en.

af Morten Skeldal Østergaard #Højtalere #Creative
8.5

God stereolyd til pc’en og masser funktioner til en overkommelig pris. Det er Creatives computerhøjtalere, T100, i en nøddeskal.

De to højtalere har en passende størrelse til at stå på hver sin side af en 24- eller 27-tommmer skærm. Sammen leverer de en god stereoeffekt, og lydkvaliteten er god nok til både musik og film ved computerskærmen. I forhold til størrelsen, og når man tager i betragtning, at  der ikke er en subwoofer med i sættet, så leverer T100 en god og fyldig bas.

Det er et par alsidige højtalere. Udover at have et almindeligt 3,5 mm jackstik, så kan du også koble dem til pc’en via USB eller med et optisk kabel. Det kan være med til at give bedre lydkvalitet, hvis pc’ens lydkort er plaget af elektronisk støj fra pc’ens øvrige komponenter. Og for det ikke skal være løgn,  så har højtalerne også Bluetooth 5.0, så du kan koble dem trådløst sammen med din telefon eller tablet.

T100 er et godt kompromis mellem pris og kvalitet. De kan ikke helt måle sig med testvinderen af vores seneste stortest af computerhøjtalere, men dét sæt kostede altså også det dobbelte.


+ Mange tilslutningsmuligheder

+ Udmærket lyd

+ Praktisk størrelse

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Et rigtig godt højtalersæt til pc'en.

Specifikationer

Mærke
Creative
Tilslutning
Bluetooth 5.0, 3.5mm minijack-stik, Optical-in
Udgangseffekt
80 watt
Vægt
2 kg
Mål
20,8 x 13 x 9,4 cm