Test af Creative Sound BlasterX Kratos S3

Creative Sound BlasterX Kratos S3

Sound BlasterX Kratos S3 er et højttalersæt fra Creative med rigtig god lyd til prisen.

af #Højtalere #Creative
9.2

Sound BlasterX Kratos S3 er Creatives nye 2.1 højttalersæt, der er lavet til at stå fast ved computeren – altså er det hverken let transportabelt eller batteridrevet. Højttalerne er lavet i et flot sort design med Sound BlasterX-logoet på alle højttalerne. På siden af den højre højttaler sidder en knap til at styre volumen og en udgang, så du kan sætte et headset i.

Opsætningen af højttalerne er ekstremt nem, da du bare skal sætte ledningerne fra de to små højttalere til subwooferen, hvor de hver især passer. Subwooferen sættes derefter til computeren ved hjælp af et jackstik.

Kratos S3 spiller både højt og klart. Subwooferen hjælper med den bas, man ofte kan mangle i mindre computer-højttalere. Hvis du foretrækker en meget kraftig bas, er dette måske ikke højttalerne for dig, men til normale behov er bassen helt acceptabel. Lydkvaliteten er god, og til en pris på cirka 500 kroner er Sound BlasterX Kratos S3 bestemt i den gode ende af skalaen.

Sound BlasterX Kratos S3 er ifølge Creative også henvendt til computerspillere. Her er lyden bestemt klar nok, men hvis man er en seriøs computerspiller, ønsker man sig sandsynligvis minimum et 5.1 system, da mange spil kræver, at man kan høre hvor lyden kommer fra mere præcist. Men til spil, hvor lydretningen ikke er relevant, er Kratos S3 et godt bud.

 

Find Crative Sound BlasterX Kratos S3 billigst her.

+ God lyd til prisen

+ Anstændig bas

+ Let opsætning

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Creative Sound BlasterX Kratos S3 er en af de billigste måder at få god lydkvalitet og en anstændig bas til computeren.

Specifikationer

Mærke
Creative
Tilslutning
3.5 mm jack
Vægt
Subwoofer: 2.4kg, venstre højttaler: 0.5kg, højre højttaler: 0.6kg
Mål
Højttalere: 158 x 95 x 102 mm, Subwoofer: 227 x 170 x 227mm