Test af Creative Sound BlasterX Kratos S3

Creative Sound BlasterX Kratos S3

Sound BlasterX Kratos S3 er et højttalersæt fra Creative med rigtig god lyd til prisen.

af Peter Skovbjerg Jensen #Højtalere #Creative
7.1

Sound BlasterX Kratos S3 er Creatives nye 2.1-højtalersæt, der er lavet til at stå fast ved computeren – altså er det hverken let, transportabelt eller batteridrevet. Højtalerne er lavet i et flot sort design med Sound BlasterX-logoet på alle højtalerne. På siden af den højre højtaler sidder en knap til at styre volumen og en udgang, så du kan sætte et headset i. Opsætningen af højtalerne er ekstremt nem, da du bare skal sætte ledningerne fra de to små højtalere til subwooferen, hvor de hver især passer i deres eget stik.

Kratos S3 spiller både højt og klart. Subwooferen hjælper med den bas, man ofte kan mangle i mindre computerhøjtalere. Foretrækker du en meget kraftig bas, er dette måske ikke højtalerne for dig, men til normale behov er bassen helt acceptabel. Lydkvaliteten er god, og til en pris på cirka 500 kroner er Sound BlasterX Kratos S3 bestemt i den gode ende af skalaen. Kun når du skruer meget højt op for volumen, forvrænges lyden i højtalerne.

Sound BlasterX Kratos S3 er ifølge Creative henvendt til computerspillere. Her er lyden bestemt klar nok, men hvis man er en seriøs computerspiller, ønsker man sig sandsynligvis minimum et surroundsystem, da mange spil kræver, at man kan høre mere præcist, hvor lyden kommer fra. Men til spil, hvor lydretningen ikke er relevant, er Kratos S3 et godt bud.

 


+ God lyd til prisen

+ Anstændig bas

+ Let opsætning

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Creative Sound BlasterX Kratos S3 er en af de billigste måder at få god lydkvalitet og en anstændig bas til computeren.

Specifikationer

Mærke
Creative
Tilslutning
3.5 mm jack
Vægt
Subwoofer: 2.4kg, venstre højttaler: 0.5kg, højre højttaler: 0.6kg
Mål
Højttalere: 158 x 95 x 102 mm, Subwoofer: 227 x 170 x 227mm