B&W Zeppelin fås i enten lyse- eller mørkegrå.

B&W Zeppelin

B&W Zeppelin kan spille et stort rum op, men den lovede stereoeffekt er stærkt begrænset.

af Morten Skeldal Østergaard #Højtalere #B&W
8.7

Du får stor og flot lyd fra højtaleren B&W Zeppelin, men den fylder også godt i landskabet.

Den lidt aparte form, der til forveksling ligner en Zeppeliner, har givet højtaleren sit navn. Formen betyder også, at Zeppelin er lang og samtidig rager et godt stykke bagud, så det kan godt være svært at finde plads i reolen.

Selv om Zeppelin kun består af én enhed, kan den faktisk levere stereolyd. På mere end et par meters afstand flyder lydbilledet dog sammen, så du skal sidde med hovedet helt henne ved højtaleren for at kunne høre, at lyden er delt op i to kanaler.

Lyden har fine detaljer, og bassen er med til at give musikken fylde. Zeppelin kan snildt spille et lokale på 25-30 kvadratmeter op.

Zeppelin blev oprindeligt – for 15 år siden – lanceret som en docking-højtaler til Apples iPod-musikafspiller, men i dag sendes lyden trådløst til højtaleren. Du kan sende musik til Zeppelin via Bluetooth fra fx en telefon eller en tablet, men der er også flere tjenester bygget direkte ind i højtalerens app. Desværre er der ikke mulighed for at koble eksterne lydkilder til højtaleren via et kabel.

Vi spillede musik fra tjenesten Tidal, og betjeningen i B&W’s app fungerede helt uden problemer. På toppen af højtaleren sidder også en række store knapper, så du kan styre lyden med et hurtigt tryk.

Der er ikke indbygget batteri i Zeppelin, så den er afhængig af at være sluttet til en stikkontakt. Den er nu også for stor og uhåndterlig til at tage med på farten.


+ Flot lyd

+ Mange musiktjenester indbygget

– Begrænset stereovirkning

– Dyr

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

B&W Zeppelin kan spille et stort rum op, men den lovede stereoeffekt er stærkt begrænset.

Specifikationer

Mærke
B&W
Tilslutning
Bluetooth, trådløst netværk
Udgangseffekt
240 W
Vægt
6,6 kg
Mål
65 x 21 x 19,4 cm