Braven BRV-MINI

Braven BRV-MINI

Bravens herlige, lille højtaler lyder bedre, end den burde. Den ser godt ud, og så er den hårdfør.

af Markus Dahlberg #Højtalere #Braven
8.3

Firmaet Braven har specialiseret sig i hårdføre højtalere, som skulle kunne tages med overalt. BRV-Mini viser, at Braven har fat i noget af det rigtige.

BRV-MINI er firmaets mindste højtaler, og den overrasker på flere punkter. Den lille højtaler er på størrelse med en halv dåseøl, og den lyder godt i forhold til sin størrelse. Lyden er fyldig og ret nuanceret. Du kan spille højt, uden at det lyder dårligt, men som med alle små højtalere har den sine begrænsninger.

Men på rejsen, bådturen, grillaftenen, badestranden – eller under bruseren, fungerer den perfekt til både vejrudsigten og Mozart.

Højtaleren er vandtæt og flyder dessuden, hvis den ryger en tur i vandet. Den fortsætter bare med at spille, som om intet var hændt. Faktisk kan den klare en halv time på en meters dybde. Der medfølger en lille strop til at hænge højtaleren på en krog eller en gren. Tilslutningen til Bluetooth er meget enkel, og ladningen sker via et USB-C-stik, som også bruges i de fleste telefoner. Der følger dog ingen oplader med.

Batteritiden er op til tolv timer, – afhængigt af hvor højt du spiller. Ved lavt lydniveau kan du sagtens komme tæt på den lovede spilletid.


+ Lille og velbygget
+ Vandtæt
+ USB C


Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Bravens herlige, lille højtaler lyder bedre, end den burde. Den ser godt ud, og så er den hårdfør.

Specifikationer

Mærke
Braven
Tilslutning
Bluetooth, USB C til opladning
Udgangseffekt
5 watt
Vægt
230 g
Mål
8,5 x ∅7 cm
Batteritid
12 h
Andet
IPX7, fås i farverne sort, grå, blå og rød