Beoplay M5 er klædt i kraftigt, mørkt stof.

Bang og Olufsen PLAY Beoplay M5

Beoplay M5 er en flot højtaler med fantastisk lyd, men den tilhørende app halter lidt.

af Morten Skeldal Østergaard #Højtalere #Bang og Olufsen
9.1

Bang & Olufsens Bluetooth-højtaler Beoplay M5 ser dyr og luksuriøs ud, og det er faktisk lige præcis, hvad den er. Prisen er høj, men du får altså også en flot og velspillende højtaler i gode materialer.

Det tager kun et kort øjeblik at få Bluetooth-forbindelsen til højtaleren op at køre fra telefonen. Herefter er det bare at trykke på play-knappen i telefonens musikafspilnings-app.

Lyden fra Beoplay M5 er i en klasse for sig. Bassen er tung og fyldig, men den mudrer ikke resten af lydbilledet til. Mellemtonen er ren, så de lydbøger og podcasts, jeg udsatte højtaleren for, var nemme at høre og behagelige at lytte til. Diskanten står krystalklart, og samlet set er M5’s lyd egnet til afspilning af hvad som helst. Men det er altså den rumlende dybe, men alligevel rene bas, der skiller M5 fra mindre og billigere højtalere, som enten har for lidt bas, eller lader lyden blive domineret af en rungende altdominerende bas.

Der er ingen synlige knapper på Beoplay M5, som er beklædt med stof hele vejen rundt. I stedet for skal du dreje på hele højtalerens top for at skrue op og ned. B&O stoler åbenbart ikke på, at man kan høre, at lyden bliver højere eller lavere, så regulering af lydstyrken ledsages af en serie lidt irriterende kliklyde, der afspilles fra højtaleren.

 

Mange muligheder i Beoplay M5

Beoplay M5 har indbygget både Google Cast og Apple Airplay, så du kan sende musik til højtaleren via disse teknologier også. Hvis du har flere højtalere fra B&O kan du koble dem sammen i Beolink Multiroom, så du kan styre musikken i hele huset.

Der er desværre også et par enkelte hår i suppen. Der er ingen problemer med at oprette en enkel Bluetooth-forbindelse til højtaleren, men det er meget besværligt at få den tilhørende app til få forbindelse til Beoplay M5 via WiFi. Jeg brugte en halv time på forsøget med forskellige telefoner. Der gik smertefrit med iPhone-app’en, men enkelte Android-telefoner nægtede fuldstændig at “tale” med Beoplay M5.


+ Genemført design og håndværk

+ Fantastisk lyd

– Problemer med Android


Find laveste pris her:

www.pricerunner.dk

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Beoplay M5 er en flot højtaler med fantastisk lyd, men den tilhørende app halter lidt.

Specifikationer

Mærke
Bang og Olufsen
Tilslutning
Bluetooth, Google Cast
Udgangseffekt
60 watt
Vægt
2,54
Mål
Ø 165 x 185 mm