Beosound Explore tåler både støv og vand.

Bang & Olufsen Beosound Explore

Beosound Explore er en hårdfør lille højtaler, der leverer fin lyd til personlig lytning.

af Morten Skeldal Østergaard #Højtalere #Bang og Olufsen
9.0

B&O’s Bluetooth-højtaler Beosound Explore udstråler den høje kvalitet, som prisskiltet for den lille højtaler lægger op til.

Ved første lytning lever lydkvaliteten dog ikke helt op til det eksklusive ydre. Det er en god idé at installere app’en på din telefon. Vi syntes, at lyden var lidt for spinkel, da vi første gang afspillede noget på højtaleren, men med lidt finindstilling fik vi afstemt højtalerens lydbillede, så vægtningen mellem bas, mellemtone og diskanten passede bedre til vores smag. Det kræver ingen teknisk indsigt at ændre lyden, for du skal blot flytte rundt på en lille cirkel mellem fx ordene “lys” og “varm” eller “afslappet” og “energisk” for at eksperimentere dig frem til noget, der fungerer for dig.

Det er ikke en højtaler, der kan spille en hel balsal op, men til lidt musik på terrassen eller på en campingtur har højtalerens lyd en passende volumen, og den afspiller lyden i 360 grader omkring sig, så det er ligegyldigt, hvor du befinder dig i forhold til den.

På toppen sidder knapper til at styre blandt andet lydstyrken, Bluetooth-forbindelsen og afspilningen af musikken. Nogle af knapperne har flere funktioner, hvis du trykker på dem flere gange, så du kan uden problemer styre lyden uden at skulle finde telefonen frem hele tiden.

Med B&O’s vanlige sans for detaljer er både det tilhørende USB-kabel, den vedlagte karabinhage og stroppen på højtaleren holdt i præcis samme nuance som selve højtaleren. Explore er lidt tungere end andre højtalere i denne størrelse. Den ydre skal er solidt bygget i aluminium i stedet for plastik, og det er svært at forestille sig, hvad der skulle kunne gøre skade på højtaleren, selv hvis du behandler den lidt hårdhændet. Beosound Explore har fået holdbarhedscertificeringen IP67, hvilket betyder, at den lille højtaler kan tåle både vand og støv, så den klarer uden problemer en tur på stranden.


+ Meget robust og vandtæt

+ God lyd efter lidt finindstilling

+ Konsekvent design

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Beosound Explore er en hårdfør lille højtaler, der leverer fin lyd til personlig lytning.

Specifikationer

Mærke
Bang og Olufsen
Tilslutning
Bluetooth 5.2
Udgangseffekt
2 x 39 watt
Vægt
631 g
Mål
12,4 x 8,1 x 8,1 cm
Batteritid
Op til 27 timer