Med de fem preset-knapper kan du med et enkelt tryk tænde for en internet-radiostation eller afspille en musikplayliste.

BlueSound Pulse Flex 2i

Pulse Flex 2i giver dig god lyd og usædvanligt mange muligheder i en kompakt højtaler.

af Morten Skeldal Østergaard #Højtalere #Bluesound
9.5

Det bliver svært at finde en mere alsidig højtaler end BlueSound Pulse Flex 2i.

Den lille, robuste højtaler kan kobles på dit trådløse netværk og styres med en app på din smartphone. Bluesounds app ligger i den bedre halvdel af de fjernbetjenings-apps, vi har prøvet, men indimellem er der nogle funktioner, der kræver et par tryk mere, end hvad der burde være strengt nødvendigt. Et lidt mere stringent layout med nogle faste faneblade til de vigtigste funktioner ville gøre underværker. Du kan også hente et tilsvarende Windows-program til at styre højtaleren med.

Pulse Flex 2i brillerede med alle de musikgenrer, vi udsatte den for. Det er imponerende, at den både leverer en solid bas og samtidig gengiver stemmer i fx podcasts klart og tydeligt. Du kan koble to stk. Pulse Flex 2i trådløst sammen i et sæt, så du får stereolyd. Resultatet er en veldefineret gengivelse af musikkens “geografi”. I klassisk musik kan du fx klart høre, hvor instrumenterne befinder sig i rummet.

Højtaleren er ikke helt så stilren i designet som konkurrenterne fra Sonos, for hos Bluesound bliver brugervenlig betjening tilsyneladende prioriteret højere. Oven på højtaleren sidder 10 knapper, så du kan styre højtaleren uden at skulle have telefonen frem først. Knapperne er lyst op, så de er meget tydelige, og de gør det nemmere at betjene højtaleren for fx børn eller gæster i huset. Fem af knapperne er genveje, der kan indstilles med app’en. Så kan du fx starte en musikplayliste eller en radiostation med et enkelt tryk på en knap. Du kan også tilkøbe en fjernbetjening til højtaleren, så du bliver helt uafhængig af din telefon, når du vil styre afspilningen. Fjernbetjeningen koster cirka 500 kroner.

Tilkoblingsmulighederne er i særklasse: Udover forbindelsen til Wi-Fi kan du også koble Pulse Flex 2i til din telefon via Bluetooth, så du kan afspille al lyd fra telefonen via højtaleren. På bagsiden sidder en indgang til en ekstern lydkilde, så du fx kan slutte din pc til. Her sidder også et stik til hovedtelefoner, hvis du får brug for at lytte uden at forstyrre andre.

Bluesounds højtalere virker med et udvalg af tjenester som Tidal og Spotify, men vi savnede blandt andet tjenester til lydbøger og podcasts. Dem må du afspille via Bluetooth fra din telefon. Du kan afspille musikfiler fra din pc eller en NAS via netværket, men du kan faktisk også bare slutte en ekstern harddisk til USB-porten på bagsiden af højtaleren.

Endelig kan du også købe et batteri, der kan indsættes i højtaleren, så du kan bruge den, når du ikke er i nærheden af en stikkontakt.


+ Flot lyd

+ Kan kobles sammen i stereo

+ Virkelig gode tilslutningsmuligheder

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Pulse Flex 2i giver dig god lyd og usædvanligt mange muligheder i en kompakt højtaler.

Specifikationer

Mærke
Bluesound
Tilslutning
Wi-Fi, Bluetooth, optisk kabel, minijack, USB, Ethernet (kabelnetværk)
Udgangseffekt
25 watt
Vægt
1,4 kg
Mål
18,3 x 12,5 x 10 cm