Stofpanelet sidder fast med magneter, så det kan nemt af- og påmonteres.

Argon Audio Alto 4 Active

Argon Alto 4 Active er leveringsdygtig i flot og detaljeret lyd til computeren.

af Morten Skeldal Østergaard #Højtalere #Argon Audio
9.5

De fleste producenter af computerhøjtalere laver også andre former for computerudstyr og har bare højtalerne som en sideforretning.

Sådan er det ikke med det danske  højtalermærke Argon. Her er udgangspunktet dyre hi-fi-højtalere, og det har smittet af på firmaets forholdsvis billige computerhøjtalere Alto 4 Active, som leverer en lydkvalitet ud over det sædvanlige. Både den høje diskant og mellemtonen, hvor blandt andet menneskestemmer befinder sig, lyder mere detaljerede end andre højtalere, vi har lagt ører til. Vi savner lidt dybde i bassen til spil, men hvis du har det på samme måde, så har Alto 4 Active en udgang til subwoofer, som så kan sluttes til senere.

Tilslutningerne er i det hele taget en af Argon-højtalernes stærke sider. Du kan fx koble en pladespiller til og udover en optisk indgang,  som fx kan bruges med et fjernsyn eller en computer, er der også Bluetooth, så din tablet eller telefon kan sende lyden trådløst til højtalerne.

Der følger en lille fjernbetjening med. Den er ikke så avanceret, men dog rar at have til et højtalersæt med så mange muligheder.

Alle tilslutninger sidder bag på den ene højtaler, og de to højtalere skal kobles indbyrdes sammen med et højtalerkabel, som fæstnes med et par skrueterminaler. Her kunne Argon godt lige have smidt en stump kabel med i kassen.

OBS.

Prisen er for et sæt med to højtalere.


+ Flot, detaljerig lyd

+ Masser af tilslutninger

– Du skal selv købe højtalerkabel

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Argon Alto 4 Active er leveringsdygtig i flot og detaljeret lyd til computeren.

Specifikationer

Mærke
Argon Audio
Tilslutning
Optisk, phono, pladespiller
Udgangseffekt
40 watt
Vægt
3,50 kg
Mål
150 x 240 x 223 mm
Batteritid
-