Alt er holdt i samme kulør i headsettet. Du kan vælge mellem rød, sort, hvid og grøn.

Urbanista Miami

Urbanista Miami giver dig gennemført design og god lyd med aktiv støjreduktion til en konkurrencedygtig pris.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #Urbanista
9.0

Alt er holdt i samme iøjnefaldende kulør i headsettet Miami fra Urbanista. Og du får oven i købet en god lyd med aktiv støjreduktion for en god pris her.

Støjreduktionen virker fint. Vi havde ikke mulighed for at tage Urbanista Miami med på en flyvetur, men headsettet fjernede effektivt støjen fra en skramlende varmepumpe, da vi stillede os lige foran den. Støjreduktionen giver dog en svag baggrundssusen i lyden, når den er slået til.

Lydkvaliteten er ellers god med næsten alle typer musik. Vi opfattede kun nogle småproblemer i bastung musik, hvor bassen godt kunne blive en smule mudret og uklar.

Ørekopperne på Miami-headsettet er ikke så store, så hvis dine ører er større end gennemsnittet, kan de isolerende puder godt trykke mod kanten af ørerne.

Du kan styre lydstyrke og støjreduktion med små knapper i bunden af hovedtelefonerne, og der sidder også en lille sensor i den ene ørekop, så headsettet kan mærke, når du tager det af, og automatisk sætte musikken på pause.

Den indbyggede mikrofon virker fint til telefonsamtaler, og vores samtalepartner havde svært ved at kende forskel på lyden fra headsettet og vores Huawei-testtelefon.

Urbanista lover op til 40 timers batteritid med støjreduktionen slået til. Vi brugte headsettet nogle timer hver dag gennem et par uger, og vores regnskab viste en batteritid på den gode side af 30 timer.

På den ene ørekop sidder en indgang til et hovedtelefonstik, så du kan koble headsettet til pc’en eller telefonen med et kabel. På den måde er du ikke afhængig af, at headsettet er ladet op, men du må så til gengæld undvære den aktive støjreduktion.


+ God lyd

+ Gennemført design

– Lidt susen ved støjreduktion

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Urbanista Miami giver dig gennemført design og god lyd med aktiv støjreduktion til en konkurrencedygtig pris.

Specifikationer

Mærke
Urbanista
Frekvensområde
20 Hz - 20 kHz
Batteritid
40 timer med aktiv støjreduktion
Tilslutning
Bluetooth 5.0
Vægt
222 gram