Den trådløse modtager fungerer også som batterioplader.

Turtle Beach Stealth Pro

Stealth Pro giver god trådløs lyd gennem både ørebøffer og mikrofon. Generende støj holdes effektivt ude.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #Turtle Beach
9.3

Turtle Beach Stealth Pro er et stort trådløst headset. Alligevel sidder det godt på hovedet takket være en godt polstret metalbølje, som holder det på plads på hovedet.

Det er nemt at indstille bøjlens længde, så headsettet kommer til at sidde helt rigtigt. De store puder om ørerne lukker godt af for udefrakommende støj, men hvis det ikke er nok, kan du slå den effektive aktive støjreduktion til.

Mikrofonens støjreduktion er lige så god. Naboens plæneklipper larmede gennem et åbent vindue, men det kunne næsten ikke høres i den modsatte ende af vores testsamtale. Hvis du sjældent bruger mikrofonen, kan du afmontere den, så den ikke kommer i vejen.

Lyden var klar og flot gennem alle de forskellige lydprøver, vi udsatte headsettet for gennem et par ugers test, og hvis der er noget, du ikke bryder dig om, er det nemt at finindstillle lyden i Turtle Beachs indstillingsprogram. Her kan du både skæddersy den lyd, du får i ørerne, og den lyd der optages med mikrofonen. Som udgangspunkt er lyden dog godt afbalanceret, så der er egentlig ingen grund til at pille ved indstillingerne, med mindre du har helt særlige krav.

Som noget specielt kan headsettets batteri tages ud, og der følger et ekstra med. Batterierne lades op i en lille oplader, så du altid kan have et fuldt batteri klar til at sætte i headsettet. Opladereren fungerer også som den modtager, der giver trådløs forbindelse til pc’en.


+ Batterier kan udskiftes

+ God støjreduktion

+ Sidder godt på hovedet

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Stealth Pro giver god trådløs lyd gennem både ørebøffer og mikrofon. Generende støj holdes effektivt ude.

Specifikationer

Mærke
Turtle Beach
Frekvensområde
10Hz - 22kHz
Batteritid
12 timer pr. batteri
Tilslutning
Trådløs modtager, Bluetooth
Vægt
413 g