Bommen med mikrofonen kan nemt slås op eller ned.

Turtle Beach Recon Spark Gaming Headset

Turtle Beach Recon Spark er et godt headset til prisen, men forvent ingen hifi-lyd.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #Turtle Beach
7.4

Headsettet Recon Spark fra Turtle Beach virker ved første bekendtskab dyrere end det egentlig er: Det sidder godt på hovedet, det er nemt at betjene, og det virker solidt bygget.

Når man slutter det til pc’en træder nogle små svagheder dog frem. Bas og diskant står ret svagt i lydbilledet, og musik med mange detaljer kommer til at lyde lidt fladt. Lydene fra instrumenterne flyder simpelthen sammen, så det er svært at skelne dem fra hinanden.

Recon Spark hæver sig alligevel over de allerbilligste headset, som du kan finde i tilbudskassen i dit lokale supermarked.

Høretelefonerne gør det nemlig godt i mellemtonen, hvor lyden af menneskestemmer befinder sig. Recon Spark er fx perfekt til samtaler over Skype. Bommen med mikrofonen kan nemt skubbes og hives ned efter behov, og der medfølger et forlængerkabel, der splitter kablet, så du får separate stik til mikrofon og høretelefoner. Det er sådan, de fleste pc’er er indrettet.

Recon Spark giver dig ikke fejlfri hifi-lyd, men hvis du blot har brug for et headset, der skal afspille lyde fra Windows, lidt Youtube-videoer og Skype, så er Recon Spark pengene værd.


+ Komfortabelt

+ Virker fint til samtaler

– Lydkvaliteten er ikke overvældende

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Turtle Beach Recon Spark er et godt headset til prisen, men forvent ingen hifi-lyd.

Specifikationer

Mærke
Turtle Beach
Frekvensområde
20Hz – 20kHz
Kabellængde
1,5 meter
Tilslutning
Minijack