Microfonarmen er belagt med gummi og kan formes, som du vil.

Turtle Beach Recon 500

Prisen taget i betragtning, så giver Recon 500 en fin lyd til spil og videosamtaler på pc'en.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #Turtle Beach
7.7

Headsettet Recon 500 egner sig fint til videosamtaler og spil, men er knapt så godt til at lytte til musik med.

Lydkvaliteten svarer ret godt til headsettets moderate prisskilt. Mellemtonen står klart og tydeligt, så stemmer går godt igennem uanset om du lytter til en podcast eller taler med nogen via computeren.

Lyden har en afdæmpet bas og giver et koldt indtryk. Vi lyttede til forskellige former for musik, og var lidt skuffede over den kedelige gengivelse, som Recon 500 præsterede i forhold til det noget dyrere Hi-Fi-headset, vi sammenlignede med.

Recon 500 har store ørekopper, der omslutter ørerne helt (med mindre du har MEGET store ører). Det føles dog slet ikke varmt at have headsettet på hovedet i lang tid ad gangen.

Mikrofonarmen er koblet til headsettet med et minijack-stik, og du kan koble armen helt af, når du ikke har brug for mikrofonen.

Kablet er næsten halvanden meter langt og beklædt med stof. Det betyder, at kablet ikke så nemt filtrer sammen, når det ligger nede i en taske.

Du skal være opmærksom på, at headsettet er af den type, der bruger ét samlet stik til at forbinde til pc’en. Hvis din pc har separate indgange til høretelefoner og mikrofon, skal du bruge en adapter for at få fuldt udbytte af headsettet, og den følger ikke med.


+ Kan bruges i flere timer ad gangen

+ Aftagelig mikrofon

– Ikke så god til musik

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Prisen taget i betragtning, så giver Recon 500 en fin lyd til spil og videosamtaler på pc'en.

Specifikationer

Mærke
Turtle Beach
Frekvensområde
20 Hz - 20.000 Hz
Kabellængde
1,3 meter
Tilslutning
3,5 mm minijackstik