Mikrofonbommen kan vippes op på siden med et let puf med fingeren.

Turtle Beach Ear Force Stealth 600 Headset

Stealth 600 er fint til en kort videosnak - især hvis du bruger briller. Hvis du bruger headsettet meget, bliver du træt af at have det på hovedet.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #Turtle Beach
6.7

Stealth 600 er er et godt headset til fx videosnak eller spil på pc’en, men pasformen kunne være bedre.

Lyden er god i forhold til headsettets pris, og tale står helt klart i begge ender af forbindelsen af en Skype-samtale. Når du ikke bruger mikrofonen kan du bare klappe den op langs siden af den ene hørebøf. Det er smart, at mikrofonen også afbrydes, når den vippes op. Det gør det lidt nemmere at hoppe ud og ind af snakken i en videosamtale med flere mennesker.

Stealth 600 har især en fin rumlig fornemmelse, når man spiller 3D-spil på computeren. Du får en klar fornemmelse af,hvor lydene kommer fra i spillets kunstige verden.

Desværre er komforten i headsettet ikke helt i top. Det er svært at placere det på en måde, så man ikke bliver træt af at have det på efter nogen tid. Pudsigt nok sidder Stealth 600 bedre på hovedet, når du bærer briller, end mange andre headsets gør. Pindene, der går ned fra bøjlen sidder nemlig en anelse længere ude fra hovedet, så de ikke trykker ind mod brillestængerne.

Headsettet lades op med det medfølgende USB-kabel, og Turtle Beach lover en batteritid på op til 15 timer, og det er ikke langt vores oplevelser med headsettet. Vi brugte det med nogle afbrydelser i to hele arbejdsdage og havde stadig et par timers batteri tilbage til den tredje dag.

Stealth 600 bruger Microsofts Xbox Wireless til at få forbindelse til pc’en. Det betyder, at din pc enten skal have denne funktion indbygget, eller du skal købe en adapter til et par hundrede kroner.

 


+ God surround-fornemmelse

+ God lyd til prisen

– Trættende at have på

– Ingen medfølgende adapter

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Stealth 600 er fint til en kort videosnak - især hvis du bruger briller. Hvis du bruger headsettet meget, bliver du træt af at have det på hovedet.

Specifikationer

Mærke
Turtle Beach
Frekvensområde
20Hz-20kHz
Batteritid
15 timer
Tilslutning
Trådløs