Du kan slukke for mikrofonen ved at klappe den op på siden af headsettet.

Turtle Beach Ear Force Recon 70

På trods af den meget lave pris på Recon 70 får du et udmærket letvægtsheadset her.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #Turtle Beach
7.2

Hvis du har brug for et headset til videosamtaler eller til nemt at få lyd på en YouTube-video i ny og næ, så går du ikke helt galt i byen med Ear Force Recon 70 fra firmaet Turtle Beach.

Vi faldt over Recon 70 på hylden i et lokalt supermarked, og hvis man bare har brug for et billigt headset i en fart, og smider det ned til leverpostej og letmælk i indkøbsvognen, så bliver man ikke skuffet.

Headsettet ser dyrere ud, end det er, men når man får det mellem hænderne, kan man godt mærke, at det måske ikke er det mest robuste plastik, det er bygget i. Det spinkle materiale har så til gengæld også den positive bivirkning, at headsettet er meget let, og det er ikke ubehageligt at have det på hovedet i længere tid ad gangen.

Turtle Beach kalder selv Recon 70 for et “gaming headset”, og det kan da også bruges til computerspil, men hvis du spiller 3D-skydespil, kommer du nok til at savne en surround-effekt, så du kan høre, hvor dine fjender befinder sig forhold til dig i spillet.

Hvis du vil lytte til musik, skal du ikke vente dig nogen stor lydoplevelse med Recon 70; til det formål er lyden for flad og unuanceret.

Recon 70 kan kobles til alle apparater, der bruger et godt gammeldags 3,5 mm hovedtelefonstik. Du kan ikke skifte kablet i headsettet, så hvis du kommer til at knække stikket, må du skifte hele headsettet ud.


+ Let

+ Rigtig god pris

– Flad lyd

– Spinkel plastik

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

På trods af den meget lave pris på Recon 70 får du et udmærket letvægtsheadset her.

Specifikationer

Mærke
Turtle Beach
Frekvensområde
20Hz – 20kHz
Kabellængde
1,2 meter
Tilslutning
3,5 mm minijack hovedtelefonstik