Mikrofonen stikker kun nogle få millimeter ud, når den er skubbet ind i headsettet.

SteelSeries Arctis 7+ Wireless

Et godt og komfortabelt headset. Det eneste, vi for alvor savner, er en Bluetooth-forbindelse.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #SteelSeries
8.4

Arctis 7+ Wireless er et vellykket, trådløst headset fra det danske firma SteelSeries.

Du skal bare sætte den medfølgende adapter i en ledig USB-port, så er headsettet klar til brug. Der er ikke indbygget Bluetooth, og det betyder, at du er afhængig af USB-adapteren for at kunne skabe forbindelse. Vi fik næsten øjeblikkelig forbindelse i både to test-pc’er og to Android-telefoner, som vi satte adapteren i. Adapteren er forholdsvis bred, så den kommer let til at dække over naboindgangene på computeren. I kassen ligger også et omformerkabel fra adapterens USB-C-stik til det gode, gamle USB-A-stik. Det kan man eventuelt bruge, hvis der er problemer med pladsen omkring computerens stik. Hvis du bruger headsettet med din telefon, vil vi ikke anbefale at gå rundt med telefonen i lommen, mens adapteren er sat i.  Der kan let ske uheld med både USB-porten og adapteren.

Vi har prøvet bedre headsets til musiklytning, men Arctis 7+ klarer faktisk alle former lyd fra pc’en ret godt. Den fremtrædende bas gør headsettet særlig godt til spil på pc’en. Vi åbnede skydespillet Call of Duty, og havde hele tiden en fin fornemmelse af, hvor lyden kom fra i spillets kunstige verden. USB-adapterens store fordel er, at du slipper for den forsinkelse på lyden, der godt kan være på en Bluetooth-forbindelse.

Mikrofonen kan skubbes ind i headsettet, når du ikke bruger den. Bag på den ene kop sidder en knap til afbryde mikrofonen, fx under en videosamtale. Det er ret smart, at du ved hjælp af en lille, rød lampe kan se, at den er slukket. Lampen kan lige anes i udkanten af dit synsfelt, når mikrofonen er skubbet helt ud, så du sikrer dig, at du ikke kommer til at sige ting på et videomøde, som kun var forbeholdt folk i rummet sammen med dig.

Det er meget komfortabelt at have headsettet på hovedet. Det vejer ikke så meget, ørepuderne er bløde og et bredt elastisk bånd fordeler trykket ensartet på dit hoved.


+ God bas

+ Nemt at få forbindelse

– Bred USB-adapter

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Et godt og komfortabelt headset. Det eneste, vi for alvor savner, er en Bluetooth-forbindelse.

Specifikationer

Mærke
SteelSeries
Frekvensområde
20–20000 Hz
Batteritid
30 timer
Tilslutning
USB
Vægt
375 gram