Magneter sørger for at holde headsettet på plads i æsken, når det lægges til opladning.

Sony WF-1000XM4

Sonys headset har lydkvalitet og støjreduktion i en klasse for sig.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #Sony
9.4

Sonys nye trådløse headset har god lyd og endnu bedre støjreduktion, men prisen er også høj.

Du kan skifte mellem aktiv støjreduktion og baggrundslyde i headsettet ved at berøre venstre øreprop. Støjreduktionen er fremragende og lukker næsten helt af for udefrakommende lyde.

Baggrundslydsfunktionen fungerer til gengæld ikke helt så godt. Den skal sørge for, at du kan høre, hvad der sker omkring dig, selv om du har headsettet i ørerne. Funktionen lukker ganske vist lyden fra dine omgivelser ind via de indbyggede mikrofoner, men vi oplevede også en voldsom susen i lydbilledet, når vi brugte headsettet i et rum med nogle ellers forholdsvis diskrete computerblæsere.

På højre øreprop kan du starte og stoppe afspilningen af musik med en let berøring, og lydkvaliteten er i topklasse. Vi lyttede til musik, som vi havde hørt mange gange før, og lagde mærke til nye, små detaljer i lydbilledet. På trods af headsettets størrelse formår det også at præstere en bas med en fin gennemslagskraft.

De små gummidutter, der klemmer headsettet fast i øret, er påmonteret, når du hiver WF-1000XM4 ud af æsken første gang. Hvis de ikke passer, følger der også to andre sæt i forskellige størrelser med i æsken.

Du lader headsettet op ved at placere de to ørepropper i lader-æsken, som også selv har et indbygget batteri, så du kan lade op uden en stikkontakt. Opladningen er ret effektiv: Efter lidt over 10 minuter i æsken, havde headsettet strøm nok til at spille i to timer. Ved fuld opladning lover Sony op til ni timers spilletid, men vi nåede dog aldrig helt så højt op.


+ Flot lyd

+ Fremragende støjreduktion

– Susende baggrundslydsfunktion

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Sonys headset har lydkvalitet og støjreduktion i en klasse for sig.

Specifikationer

Mærke
Sony
Frekvensområde
20 - 20.000 Hz
Batteritid
Op til ni timer
Tilslutning
Bluetooth 5.2
Vægt
2 x 20 gram