Sony Walkman NWZ WS613

Hovedtelefoner til sport, der sidder stramt om hovedet og er vandtætte? Det er en virkelig god idé, men udførelsen burde have været bedre.

af Mikkel Jacobsen #Høretelefoner og headsets #Sony
5.0

Sony Walkman NWZ WS613 er beregnet til sportsfolk, og er designet til at sidde godt fast om ører og nakke. Hovedtelefonerne har 4GB hukommelse indbygget til overførsel af MP3-filer via iTunes, men den primære mening med dem er, at de med Bluetooth skal forbindes til en mobiltelefon og afspille musikken derfra. Du kan også besvare opkald fra din telefon via Bluetooth, da der er en indbygget mikrofon i hovedtelefonerne.

Ikke rare at have på
Lydkvaliteten er fin, når der afspilles musik, men hovedtelefonerne er desværre ikke rare at have på i længere tid ad gangen. De føles for klodsede og tunge, og Bluetooth-forbindelsen rækker desværre ikke til, at funktionen kan bruges i svømmehallen. Sørg for at have en solid musiksamling liggende på selve hovedtelefonerne, hvis du vil under vand.

Der medfølger også en fjernbetjening, som kan spændes om en finger for hurtig adgang. Fjernbetjeningen kan tåle regnvejr, og den sidder godt på fingeren, hvor det er let at skrue op og ned, trykke pause og skifte numre.

Men fin lydkvalitet og den praktiske fjernbetjening kan desværre ikke opveje, at hovedtelefonerne ikke er rare at have på.

 Sony Walkman NWS WS613 er set til 1123 kroner inkl. fragt på Pricerunner.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Der er gode tanker bag Sony Walkman NWS WS613, men det er simpelthen ikke rart at have på i længere tid ad gangen.

Specifikationer

Mærke
Sony
Batteritid
Op til 8 timer
Kabellængde
Trådløse
Tilslutning
Bluetooth, USB
Vægt
237 gram