Test af Sony Sport WF-SP700N

Sony Sport WF-SP700N

Sony Sport WF-SP700N har en fantastisk lyd, som desværre ikke holder længe

af Peter Skovbjerg Jensen #Høretelefoner og headsets #Sony
7.8

Små trådløse in-ear headsets er blevet mere og mere populære de seneste år, efter flere store mobilmærker er begyndt at fjerne jackstikket til headsets fra deres mobiler. Men lydkvaliteten halter ofte bagefter.

Det er ikke tilfældet med Sony Sport WF-SP700N. Sonys seneste lille headset er lavet med stor fokus på lyden – og med stor succes. Lyden og bassen i høretelefonerne er god. Du kunne dog nok få bedre lyd til prisen med et trådet headset. Her betaler du altså for den trådløse funktion.

Sony Sport WF-SP700N sidder godt i øret, men kan godt være lidt bøvlede at sætte i. Der sidder nemlig en lille gummidut, der skal holde lydenheden fast i øret ved hjælp af ørets naturlige buer. Denne virker virkeligt godt, når den er sat i, men det kræver lige lidt arbejde at sætte den både i øret.

Kassen kan holde en ekstra opladning til headsettet, som desværre kun har en batteritid på omkring 3 timer. For en storforbruger af musik, som undertegnede, kan denne batteritid være et seriøst problem. Hvis du derimod ved, at du kun skal bruge dem et par timer om dagen, kan du nemt klare dig.

Som en lille bonus er Sony WF-SP700N udstyret med støjreducering. Det er en fin lille ekstrafunktion, men støjreduktionen er ikke så effektiv som på mange andre headsets.

Find Sony Sport WF-SP700N billigst her.

+ God lyd

+ God pasform

– Dårlig batteritid

– Besværligt at få på

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Hvis du ikke skal bruge musik mere end 3 timer om dagen, er Sony Sport WF-SP700N en rigtig god måde at få fantastisk trådløs lyd.

Specifikationer

Mærke
Sony
Batteritid
3 timer
Tilslutning
Bluetooth