Bøjlen går om bag øret, og holder OpenFit på plads – selv hvis du er ude at løbe.

Shokz OpenFit

Shokz OpenFit er en god løsning, hvis du ikke bryder dig om at have høretelefoner inde i øret.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #Shokz
8.1

Høretelefoner til at proppe ind i øret er ikke alles kop te. De små ørepropper passer ikke perfekt i alle ører, og du kan blive træt af have dem i øret i længere tid ad gangen. Sådan er det ikke med Shokz OpenFit.

I stedet for at skulle ind i øret, så hænger OpenFit uden for øret ved hjælp af en lille bøjle, som skal om bag øret. Du kan næsten ikke mærke, at du har OpenFit på, men lyden er alligevel overraskende klar. Der mangler lidt nuancer i musik i forhold til lyden fra et par almindelige hovedtelefoner, men til fx taleradio eller podcasts er OpenFit glimrende.

Det er en sidegevinst ved at have hovedtelefonerne udenpå øret, at du nemmere kan høre, hvad der der foregår omkring dig. Lydstyrken er samtidig så lav, at folk omkring dig ikke kan høre, hvad du lytter til.

Du kan styre afspilningen ved at røre ved ydersiden af høretelefonerne, men den berøringsfølsomme overflade er så lunefuld, at vi ind i mellem blev småirriterede over at måtte trykke mange gange, før vores kommando blev opfattet.

Du kan også bruge OpenFit til telefonsamtaler og den indbyggede mikrofon giver en tydelig gengivelse af din stemme i den anden ende af samtalen.

Der følger en lille ladeæske med Shokz OpenFit. Den giver en samlet batteritid på op til 28 timer.


+ Mærkes næsten ikke

+ God batteritid

– Lyden er ikke så detaljerig

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Shokz OpenFit er en god løsning, hvis du ikke bryder dig om at have høretelefoner inde i øret.

Specifikationer

Mærke
Shokz
Frekvensområde
50Hz-16kHz
Batteritid
28 timer
Tilslutning
Bluetooth 5.2
Vægt
8,3 g