Sennheiser GSP 500

Sennheiser GSP 500

Har du brug for et headset til spil, film og video-opkald? Så kan Sennheiser GSP 500 være et bud. Headsettet er dog ikke velegnet til alt.

af #Høretelefoner og headsets #Sennheiser
6.4

Sennheiser GSP 500 er et headset, der er designet til computerspil, men som også er særdeles velegnede til fx film eller videosamtaler på Skype eller lignende. Det er dog ikke alt, ved Sennheiser GSP 500, jeg er udpræget fan af.

Som udgangspunkt er Sennheiser GSP 500’s ørepuder behagelige og så tilpas store, at der er god plads til dine ører. Desværre sidder hovedtelefonerne meget stramt om ørerne på dig, og det, kombineret med at ørekopperne vinkler ret meget indad, gør, at de kan blive lidt ubehagelige at have på i længden.

Sennheiser GSP 500 er såkaldte åbne hovedtelefoner, hvilket betyder, at bagsiden af ørekopperne er åben, så lyden ikke er “fanget” inde i ørekopperne. Det giver et større lydbillede og en bedre rumfornemmelse, men fjerner selvfølgelig også lydisolationen helt.

Ikke gode til alt

Lyden i headsettets mikrofon er faktisk fin i forhold til, hvad man finder på mange andre headset i prisklassen. Jeg havde dog gerne set, at mikrofonen var nemmere at justere, så den sidder helt perfekt til at tale i, men heldigvis er den ikke overdrevent følsom med, hvordan den sidder.

Bruger du mest dine hovedtelefoner til film og spil, vil du blive glad for bassen i Sennheiser GSP 500, der er perfekt til eksplosioner og lignende, men knapt så god, hvis du spiller den slags spil, hvor du skal kunne høre små detaljer. På samme måde er headsettet heller ikke videre velegnet til musik.
+God rumfornemmelse

+Gode til film og spil

– Sidder stramt om hovedet

– Ikke velegnede til musik

 

Find laveste pris her:

Pricerunner.dk

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Sennheiser GSP 500 er et godt headset til nogle helt specifikke ting, men egner sig ikke som all-round løsning.

Specifikationer

Mærke
Sennheiser
Frekvensområde
10-30.000 Hz
Kabellængde
2,5 meter/1,5 meter
Tilslutning
3,5 mm jack
Vægt
358 gram
Andet
Åben hovedtelefon, mikrofon