Test af Sandberg Studio Pro Microphone

Sandberg Studio Pro Microphone

Leder du efter ypperlig mikrofon-lyd - enten i spil eller når du snakker med familien, har Sandberg lavet en mikrofon til de kræsne.

af #Høretelefoner og headsets #Samsung
8.1

Hvis du af og til bruger en mikrofon til at snakke med venner og familie – eller vil du prøve at lave dit helt eget lydstudie – så kan Sandberg Studio Pro Microphone være noget for dig.

Mikrofonen markedsføres godt nok som en esport-mikrofon, dvs. en mikrofon, der er optimeret til computerspil på højt plan, men den kan også sagtens bruges af dig, der ikke spiller.

Den appellerer også til den almindelige bruger, blandt andet fordi det er nemt at komme i gang. Efter et par minutter har du samlet mikrofonen i kassen og sat den i din pc med det medfølgende USB-kabel, og så er du i gang.

Hvis du ikke har brugt en dedikeret mikrofon før – men måske bare brugt det, der sidder på dit discount-headset, vil du opleve en mærkbar forandring i lyden. Lyden er enormt klar, og derudover bliver omgivende lyde i høj grad elimineret. Nå jeg optog et stykke musik afspillet på min telefon, igennem Sandberg Studio Pro Microphone, så var kvaliteten og detaljerne overraskende velbevarede.

Mikrofonen koster dog lige omkring 800 kroner, hvilket er lige så meget som et godt headset påmonteret en udmærket mikrofon.  Det betyder, at du vil få mest smæk for skillingen med Sandberg Studio Pro Microphone, hvis du er mere eller mindre lyd-afficionado.

 

Find den bedste pris på Sandberg Studio Pro Microphone her:
Pricerunner

+ Klar lyd
+ Nem at sætte op
– Forholdsvis dyr

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Sandberg Studio Pro Microphone giver dig noget nær professionel lyd, men det kræves også, når prisen er 799 kroner.

Specifikationer

Mærke
Samsung
Frekvensområde
50 – 18,000Hz
Tilslutning
USB
Vægt
0,7 kg
Andet
Uni directional