Når mikrofonen klappes op, er den næsten helt gemt.

Roccat Stealth 700 Gen 2 Max

Stealth 700 Gen 2 Max er et stort og tungt headset, der giver bastung lyd, som egner sig bedst til computerspil.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #Roccat
7.7

Det store og tunge headset Stealth 700 Gen 2 Max udmærker sig først og fremmest ved at kunne spille virkelig højt.

Der følger en USB-adapter med headsettet, og den skal bare sættes i en ledig USB-port på pc’en, så er der forbindelse i løbet af få sekunder. Du kan også bruge en almindelig Bluetooth-forbindelse til at koble det sammen med fx din telefon.

Lyden er ikke så detaljeret, men hvis du kan lide at skrue højt op, får du virkelig noget for pengene her. Vi kan ikke huske at have prøvet et trådløst, der kunne spille så højt. Hvis vi lagde headsettet på bordet og skruede helt op, lød det næsten, som om lyden kom fra en computerhøjtaler.

Bassen dominerer lydbilledet, og den samlede oplevelse af lyden vil nok gøre flere computerspillere end musikelskere glade.

På højre ørekop sidder mikrofonen monteret på en plastikarm, der hurtig kan klikkes ud. Så aktiveres mikronen automatisk, og et par toner advarer dig om, at andre nu kan høre, hvad du siger. Mikrofonen gengiver din stemme, så modparten uden problemer kan høre, hvad du siger – også selv om du sidder et sted med lidt støj i baggrunden.

Stealth 700 Gen 2 Max er usædvanlig tungt, og de store skumpuder om ørerne bliver presset hårdt ind mod hovedet, uanset hvordan du indstiller bøjlen, de er monteret på. Derfor er det også trættende at have headsettet på i længere tid ad gangen.


+ Nem forbindelse

+ Spiller virkelig højt

– Ikke så bekvemt

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Stealth 700 Gen 2 Max er et stort og tungt headset, der giver bastung lyd, som egner sig bedst til computerspil.

Specifikationer

Mærke
Roccat
Frekvensområde
20Hz – 20kHz
Batteritid
Op til 20 timer
Tilslutning
Bluetooth eller USB-adapter
Vægt
454 g