Headsettet er udformet, så brillestængerne ikke bliver presset ind mod siden af hovedet.

Roccat Elo 7.1 USB

Roccats headset giver god lyd fra pc'en via USB-porten. Det lange kabel er bare en ekstra bonus.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #Roccat
8.4

Med Roccats nye USB-headset får du glimrende lyd til pc’en for lidt over en femhundredekroneseddel.

Roccat Elo 7.1 USB forbindes, som navnet antyder, med et USB-kabel, og det giver headsettet nogle særlige muligheder: Roccat Elo har fx indbygget lys, som du kan styre med Roccats indstillingsprogram til Windows 10. I programmet kan du også finindstille lyden. Lidt vigtigere er måske nok, at lyden sendes digitalt til headsettet i stedet for via den analoge hovedtelefonudgang, og det betyder, at du slipper for eventuel støj fra andre komponenter i computeren.

Lyden i Roccat Elo er god til de fleste opgaver på pc’en, men det er først og fremmest ved samtaler (med eller uden video), at headsettet viser, hvad det kan.

Mikrofonen gengiver din stemme klart, og den holder fint irrelevant støj ude, så dine guldkorn går tydeligt igennem, når du taler med andre. Hvis du ikke har brug for mikrofonen, kan du bare hive den ud og gemme den væk.

Ørebøfferne er dejligt store, og hvis du bruger briller foran skærmen, vil du sætte særligt pris på den fine, lille detalje, at polstringen af ørekopperne er lidt blødere, der hvor brillestængerne typisk vil være. Så slipper du for, at de bliver trykket ind mod siden af hovedet, som det ofte kan være problemet med andre headsets. Der er også en rigtig god polstring af den bøjle, der går henover dit hoved.

Det ekstremt lange kabel mellem pc og headset er bare en ekstra bonus for alle os, der ind imellem glemmer, at vi har headset på, når vi rejser os fra computeren.


+ Udmærket lyd

+ Designet til brillebrugere

+ Langt kabel

 

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Roccats headset giver god lyd fra pc'en via USB-porten. Det lange kabel er bare en ekstra bonus.

Specifikationer

Mærke
Roccat
Frekvensområde
20 ~ 20000Hz
Kabellængde
2,5 meter
Tilslutning
USB-kabel
Vægt
374 gram