Du kan styre lydstyrken med et tryk på den ene ørebøf.

Poly Voyager Focus 2 UC

Poly Voyager Focus 2 UC giver god lyd i videosamtaler, og det er meget behageligt at have på.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #Poly
9.0

Poly Voyager Focus 2 UC er let og behageligt et trådløst headset, at du nemt kan glemme, at du har det på hovedet.

Der sidder en blød pude under bøjlen hen over hovedet og de to ørebøffer er beklædt med skum og kunstigt læder. Ørebøfferne kan rotere en smule, så de altid ligger fladt ind mod hovedet, og de er af typen, der sidder uden på øret i stedet for rundt om det. Derfor er det rart, at de ikke trykker alt for hårdt. Der sidder knapper på ørebøfferne til at skrue op og ned og stoppe og starte musikken.

Det er en fin detalje, at der er numre på den del af hovedbøjlen, som du kan regulere længden af, så du hurtigt kan indstille den til din ønskede længde, når du skal have headsettet på, efter at det har været klappet sammen.

Der ligger en kort Quick Start-folder i æsken, som hjælper dig med at komme i gang, og det tager kun et par minutter at gøre Voyager Focus 2 UC klar til brug. Hvis du skal bruge det ved pc’en, skal du blot sætte den medfølgende adapter i en USB-port – her ville have været rart med et USB-C-stik i stedet for det lidt bedagede USB-A-stik. Bruger du headsettet med din telefon, skal du gennem en lidt mere omstændelig Bluetooth-indstillingsproces. Vi stødte dog ikke på nogen problemer overhovedet.

Lyden er god med en helt klar mellemtone, der gør headsettet perfekt til samtaler. Der er effektiv aktiv støjreduktion, som kan indstilles på tre niveauer. Den mildeste udgave giver den bedste lyd og bruger mindst strøm, men det kræver selvfølgelig, at du sidder i forholdsvis stille omgivelser.

Headsettet kan køre op til 19 timer på batteri, men du vil ikke opleve at løbe tør for strøm, hvis blot du husker at parkere headsettet i ladestationen efter brug. Det tager ikke længere tid end at lægge det fra sig på bordet, så det bliver hurtigt en vanesag.


+ Behageligt at have på

+ God lyd til samtaler

– Gammeldags USB-standard

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Poly Voyager Focus 2 UC giver god lyd i videosamtaler, og det er meget behageligt at have på.

Specifikationer

Mærke
Poly
Frekvensområde
20-20.000 Hz
Batteritid
Op til 19 timer
Tilslutning
Bluetooth, USB-adapter
Vægt
175 g