Plantronics Voyager 3240 er lavet i stilrent design og leveres med en lille holder, der i øvrigt giver 10 timers ekstra batterilevetid

Plantronics Voyager 3240

Få knivskarp lyd og masser af funktioner med nyt headset fra Plantronics.

af #Høretelefoner og headsets #Plantronics
7.5

Plantronics Voyager 3240 er et headset, der leverer knivskarp lydkvalitet, når du er på farten.

Tre mikrofoner og teknologi, der begrænser baggrundsstøj (såkaldt noise cancellation) gør, at du selv i støjende omgivelser kan føre en normal telefonsamtale.

Jeg har ofte problemer med at få de almindelige små runde høretelefoner (in-ears) til at sidde fast. Men en lille silikonestrop på ørekoppen sikrer, at Plantronics Voyager 3240 ikke falder ud midt under en vigtig samtale.

Masser af funktioner
App’en, du kan downloade til Voyager 3240 giver dig masser af muligheder for at skræddersy oplevelsen med headsettet. Derudover kan du via appen få headsettet til at afspille en lyd, hvis det er blevet væk.

Voyager 3240 lover seks timers batteritid ved brug – og i alt 16 timer, hvis du også benytter det smarte medfølgende mobile oplader-etui.

Prisen er dog noget pebret – du skal slippe 1100 kroner for Plantronics Voyager 3240.

 

Læs mere om Plantronics Voyager 3240 her.

+ God lydkvalitet
+ Støjreduktion
+ Lang batterilevetid
– Forholdsvis dyr

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

1100 kroner er mange penge, men så får du også den bedste lyd fra et lille bluetooth-headset, der i øvrigt byder på mange funktioner i appen Plantronics Hub.

Specifikationer

Mærke
Plantronics
Batteritid
6 timer (tale), 7 dages standby
Kabellængde
Trådløs
Vægt
9 gram
Andet
Støjreduktion