OnePlus' trådløse høretelefoner koster kun 399 kroner

OnePlus Nord Buds

OnePlus Nord Buds leverer lydafspilning i høj kvalitet til en uhørt lav pris, men designmæssigt halter de en smule.

af Martin Lorentsen #Høretelefoner og headsets #OnePlus
8.7

Du behøver ikke at betale det hvide ud af øjnene for at få fingrene i et par ordentlige trådløse høretelefoner. OnePlus har nemlig med sine OnePlus Nord Buds skabt et par særdeles kompetente Bluetooth-høretelefoner, som kan blive dine for ganske få penge. For den beskedne pris får du et sæt trådløse høretelefoner, der leverer knivskarp lyd med bundsolid bas. 

Høretelefonerne har ikke aktiv støjreduktion, men de sidder godt i ørerne og fungerer nærmest som ørepropper, så du kommer ikke til at blive forstyrret af lydene omkring dig. OnePlus Nord Buds er desuden vand- og svedafvisende og er udstyret med en mikrofon i hver prop, der bortfiltrerer vind og baggrundsstøj, når du bruger headsettet til opkald.

Der findes flere ekstrafunktioner til høretelefonerne – fx mulighed for at vælge mellem tre forskellige lydprofiler, der passer til, hvad du lytter til. Desværre kræver det app’en Hey Melody, hvis du ikke har en OnePlus-telefon, før du kan få glæde af funktionerne, og her er det altså et stort minus, at app’en ikke findes til iPhone.

OnePlus Nord Buds afspiller uanset telefonmodellen lyd i høj kvalitet i op til syv timer, og det tilhørende etui kan holde yderligere 23 timers strøm. Selve etuiet føles dog en anelse klodset med sine næsten syv cm i længden.


+ Glimrende lyd
+ Sidder godt i ørerne
– Ekstrafunktioner kræver app

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

OnePlus Nord Buds leverer lydafspilning i høj kvalitet til en uhørt lav pris, men designmæssigt halter de en smule.

Specifikationer

Mærke
OnePlus
Frekvensområde
20 Hz – 20,000 Hz
Batteritid
7 timers spilletid
Kabellængde
Trådløs
Tilslutning
Bluetooth 5.2
Vægt
4,8 gram