Den tilhørende opladeræske er ligesom høretelefonerne vandafvisende og kan lynhurtigt oplade dine høretelefoner.

OnePlus Buds Pro

OnePlus Buds Pro leverer støjreduktion og lydafspilning i høj kvalitet til en forholdsvis god pris.

af Martin Lorentsen #Høretelefoner og headsets #OnePlus
9.0

Har du brug for et par støjreducerende høretelefoner, kan OnePlus Buds Pro meget vel være løsningen.

OnePlus Buds Pro har tre støjreducerende tilstande: Svag, Smart og Ekstrem. Med den ekstreme tilstand aktiveret kan du stille dig ved en tæt trafikeret vej og stort set intet høre. Hvis du tænder for musikken, er det udelukkende den, du kan høre. Befinder du dig i mere rolige omgivelser, bliver der fuldstændigt stille, når du sætter OnePlus Buds Pro i ørene. Det er derfor en god idé at benytte sig af Smart-tilstanden, som automatisk justerer støjreduktionen alt efter, hvor meget støj du er omgivet af.

Når du har aktiveret støjreduktionen, er der ingen baggrundssusen, som der er i visse andre headsets. I stedet føles høretelefonerne som ørepropper, der lukker alle lyde ude, hvilket måske kan være ubehageligt for nogle. Den indbyggede mikrofon har også støjreduktion, og selvom du står i larmende omgivelser og taler i telefon, vil personen i den anden ende høre dig klart og tydeligt.

For at kunne veksle mellem de forskellige støjreducerende tilstande, kræver OnePlus Buds Pro en tilhørende app kaldet Hey Melody, hvis du ikke har en OnePlus-telefon. Har du en telefon fra OnePlus, kan du justere headsettet i indstillingerne på telefonen. Hey Melody-app’en giver dig også mulighed for at tilpasse lyden, så den passer perfekt til din hørelse. Det hele kan naturligvis også styres ved at trykke på høretelefonernes stamme, men vi havde svært ved at ramme de rigtige steder og få headsettet til at lystre.

OnePlus Buds Pro lover op til 38 timers batteritid med lydstyrken indstillet til 50%. men skulle du få brug for at oplade, kan du på 10 minutter lade headsettet op til 10 timers brug.


+ Imponerende støjreduktion

+ God lyd

+ Mange funktioner

– Besværlige at styre

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

OnePlus Buds Pro leverer støjreduktion og lydafspilning i høj kvalitet til en forholdsvis god pris.

Specifikationer

Mærke
OnePlus
Frekvensområde
20Hz - 20.000 Hz
Batteritid
Op til 38 timer
Tilslutning
Bluetooth 5.2
Vægt
4,35 gram