Den stofbeklædte ledning er næsten to meter lang.

Logitech Zone Wired

Logitech Zone Wired er et headset til pc'en, som giver virkelig god lyd i begge ender af samtalen.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #Logitech
8.5

Logitech Zone Wired er et headset, der er skabt specielt til samtaler via pc’en, og det mærker man med det samme.

Der er en virkelig effektiv støjreducering i mikrofonen. Vi koblede et 35 år gammelt og ekstremt støjende IBM-tastatur til pc’en og tampede løs i tasterne. Den højlydte klikken fra tasterne kunne næsten ikke høres hos vores Google Meet-samtalepartner i den anden ende af forbindelsen.

Lyden er også god fra de to puder, der lægger sig uden på dine ører, når du har headsettet på. Der sidder en enkelt højtalerenhed bag hver pude, og headsettet er ikke ligefrem fantastisk til musiklytning, hvor vi især savnede tyngde i bassen. Men til samtaler er lyden nærmest perfekt.

Rent fysisk er Zone Wired i høj kvalitet. På den lange stofledning sidder knapper til blandt andet at styre volumen. Mikrofonarmen kan klappes op for slukke for mikrofonen, og du kan vippe armen helt om på den anden side, så du kan bruge headsettet med mikrofonarmen på enten højre eller venstre side af hovedet.

USB-stikket er USB-C, men der følger en adapter med til det klassiske og stadig meget udbredte USB-A-stik. Når du sætter stikket i en ledig USB-port første gang, bliver de nødvendige drivere automatisk installeret, så headsettet er klar til brug på få sekunder.


+ God samtalelyd

+ Lang stofledning

+ God støjdæmpning af mikrofonen

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Logitech Zone Wired er et headset til pc'en, som giver virkelig god lyd i begge ender af samtalen.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Frekvensområde
20-16.000 Hz
Kabellængde
190 cm
Tilslutning
USB-C eller USB-A
Vægt
211 gram