Trådløst headset giver god lyd.

Libratone Track+

Et vellykket headset med god lyd, men prisen er også høj.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #Libratone
9.1

Track+ er et trådløst headset fra danske Libratone. Det forbindes nemt via Bluetooth til telefonen, og så kan du ellers føre telefonsamtaler eller lytte til musik, selv om du sidder flere meter fra telefonen.

Det er faktisk lidt en tilsnigelse at kalde Track+ trådløst, for de to ørepropper er forbundet med en ledning.   Det er nu først og fremmest en fordel, for ledningen forhindrer, at en prop falder på gulvet, hvis den ryger ud af øret. Der medfølger en lille æske med flere siliconekopper i forskellige størrelser, så det er nemt at få dem til passe i øret.

Parringen af telefon og headset er hurtigt overstået bare søg efter nye Bluetooth-enheder på telefonen og vælg Track+ i listen. Der skal ikke indtastes koder eller andet.

Lyden er god hos både dig og den, du taler med, og der kan skrues meget højt op for lyden. Volumenknapperne er udformet som et plus og minus, og du kan faktisk mærke forskel på de to, så du behøver ikke at kunne se knapperne for at skrue op eller ned. Mellem de to sidder en knap, du kan bruge til blandt andet at starte og stoppe afspilning på telefonen. Hvis du holder den nede aktiverer du Google Assistent, så du kan stille et hurtigt spørgsmål, hvis du fx lige skal høre, hvad klokken er.

Det eneste reelle minus ved Libratone Track+ er ladestikket, der er et gammeldags Mikro-USB-stik. Det ville have været noget smartere med et USB-C-stik, som det der sidder i de fleste telefoner i dag.


 + God stereolyd

+ Nem betjening

– Micro-USB-stik til lader

– Dyrt

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Et vellykket headset med god lyd, men prisen er også høj.

Specifikationer

Mærke
Libratone