Skumbelægningen på bøjlen gør headsettet behageligt at have på hovedet.

JBL Tour One

JBL Tour One er et godt headset til rejsetasken. Lyden er fin, og headsettet kan klappes sammen i en transportæske.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #JBL
8.0

Du er klar til at tage din musik med dig ud i verden med Bluetooth-headsettet Tour One fra JBL.

På højre ørekop sidder power-knappen, som også bruges til at sætte gang i Bluetooth-parringen med din telefon, eller hvad du nu vil koble headsettet sammen med. Du kan også skrue op og ned for lyden og hoppe til næste nummer direkte på headsettet.

Hvis headsettet er løbet tør for batteri, kan du bruge et kabel som tilslutning i stedet for. Du behøver ikke at bruge kablet for lydkvalitetens skyld, for Bluetooth-forbindelsen giver en flot og detaljerig lyd med en effektfuld bas som bund.

Den aktive støjreduktion virker stort set, som den skal. Vi udsatte headsettet for både en varmepumpe og en trafikeret vej, og vi kunne kun høre en svag susen, da vi slog støjreduktionen til. Hvis lydene omkring dig skifter, forsøger Tour One selv at regulere, hvor aggressivt støjreduktionen virker. Det giver ind imellem nogle lidt irriterende, hørbare udsving i lyden.

Headsettets lyd kan finindstilles med JBL’s app til din telefon. Du kan fx sætte Tour One til at sætte musikken på pause, når du tager headsettet af.

Det er et headset, som er beregnet til komme med på farten. Ørekopperne kan drejes, så Tour One klapper helt sammen og fylder meget lidt. Så passer det lige ned i den medfølgende transportæske, der beskytter headsettet under transport. Æsken har endda også plads til kablerne.


+ Fin lyd

+ Nemme at transportere

– Små udsving i støjreduktionen

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

JBL Tour One er et godt headset til rejsetasken. Lyden er fin, og headsettet kan klappes sammen i en transportæske.

Specifikationer

Mærke
JBL
Frekvensområde
10 Hz - 40 kHz
Batteritid
Cirka et døgn
Tilslutning
USB-C, 3,5 mm minijack hovedtelefonstik
Vægt
268