JBL Reflect Flow Pro

JBL Reflect Flow Pro er et fremragende headset, der både er vandtæt og trådløst.

af Rasmus Udsholt #Høretelefoner og headsets #JBL
9.2

Når du slår den aktive støjreduktion til på headsettet JBL Reflect Flow Pro, lukker det fint af for både trafikstøj og omgivende tale. Ørepropperne bliver også fint siddende i ørerne, selv på fx længere løbeture.

Propperne skal ”vrides” ind i øret, hvor de så holdes på plads af en lille plastikfinne. Vi havde ingen problemer med at få dem til at sidde fast, og der medfølger propper og finner i flere forskellige størrelser, så de fleste nok kan finde en kombination, der passer.

Headsettet er vand- og støvtæt. Vi testede ørepropperne flere gange i silende regn, og de fungerede fint både undervejs og bagefter. Lyden er også glimrende i både musik og telefonsamtaler. Der er en god dybde i lyden, samtidig med at stemmer går tydeligt igennem. Det samme gælder i øvrigt for din egen stemme i telefonsamtaler.

JBL Reflect Flow Pro har indbygget Google Assistent. Den aktiveres ved at holde fingeren inde på den ene øreprop og så kan du fx spørge om adressen på nærmeste apotek. Det er dog samtidig  også betjeningen på ørepropperne, der er headsettets største problem: JBL Reflect Flow Pro har mange funktioner (fx musikstyring, lydstyrke, digital assistent og forskellige former for støjreducering) og det er trods alt begrænset, hvor mange forskellige kommandoer man i praksis kan udføre med korte, lange og gentagne tryk på ørepropperne. I JBLs mobil-app bliver du derfor nødt til at udvælge præcis de funktioner, du vil have adgang til fra ørepropperne – og dermed også fravælge nogle andre. Det er ærgerligt, for man føler, at man går glip af noget funktionalitet.

Vi fik 8 timers spilletid ud af et fuldt opladet headset, og det medfølgende etui har strøm til at lade ørepropperne op yderligere to gange. Du behøver intet opladerkabel, når etuiet er ved at løbe tør for strøm; du kan bare lægge etuiet til opladning på en trådløs oplader. Det er dejligt enkelt og fungerer fint.

Headsettet kan købes i farverne pink, sort, blå og hvid.


+ Vandtæt

+ Fremragende støjreduktion

– Begrænset betjening på ørepropper

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

JBL Reflect Flow Pro er et fremragende headset, der både er vandtæt og trådløst.

Specifikationer

Mærke
JBL
Frekvensområde
20 Hz – 20 kHz
Batteritid
Cirka otte timer
Tilslutning
USB-C, Bluetooth 5.0
Vægt
2 x 14,4 gram
Andet
Trådløs opladning af etui, Google Assistant, aktiv støjreduktion