JBL Quantum 350 er bzgget af plastik, men er solide nok.

JBL Quantum 350 Wireless

Headset med aftagelig mikrofon, der er bygget særligt til pc-spil.

af Henrik Ræder Clausen #Høretelefoner og headsets #JBL
8.6

Quantum 350 Wireless er et solidt bygget headset til brug ved computeren. Med indbygget volumenkontrol og aftagelig mikrofon er det en praktisk og solid løsning. Lyden har fokus på detaljer, så det er nemt at opdage selv diskrete antydninger i lydbilledet. Det største minus er, at sættet kun kan bruges til computere, ikke til telefon eller tablet.

Hovedtelefonerne tilsluttes via en medfølgende USB-adapter, og oplades via USB-C kabel. Der skal ikke konfigureres noget, sættet er klar til brug uden videre. Mekaniske knapper til lydstyrke og mikrofon gør sættet nemt at bruge i det daglige, og det er bredt nok til at være komfortabelt selv for store hoveder.

Lyden er god og klar, med fokus på detaljer i lydbilledet, og sættet kan spille ganske højt. Sættet er egnet til spil og samtale, og klarer begge opgaver fint. Den rumlige lyd kan høres, men er ikke overbevisende på samme måde som et 5.1 højtalersæt.

Mikrofonen er bøjelig og nem at placere godt. Lyden er i orden uden at klinge så klart som professionelt udstyr. Den gode placering af mikrofonen gør, at den i praksis lyder bedre end de fleste andre headset. Meget praktisk kan den uden videre slukkes eller helt fjernes, når der ikke er brug for den.

Det medfølgende program giver mulighed for at indstille lyden ved blandt andet at regulere Surround-effekten. Der er mulighed for at gemme sæt af lydindstillinger til forskellige formål. Som en ekstra bonus er programmet på dansk.


+ Praktisk betjening
+ Fin mikrofonløsning
– Fungerer kun med sin adapter

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Detaljeret lyd og mange praktiske detaljer gør dette headset rigtig godt til brug ved pc'en.

Specifikationer

Mærke
JBL
Frekvensområde
20 Hz - 20 kHz
Batteritid
22 timer
Kabellængde
1 meter
Tilslutning
USB
Vægt
247 gram
Andet
Aftagelig mikrofon