Du skal bare lægge headsettet på opladeren for lade det op igen.

Jabra Evolve2 85

Videosamtaler bliver løftet til et nyt niveau med Jabra-headsettet, der effektivt fjerner baggrundsstøj.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #Jabra
9.1

Lyden bliver bedre for begge parter, hvis bare en af dem bruger headsettet Jabra Evolve2 85 i en videosamtale.

Den aktive støjreduktion i Evolve2 85 virker nemlig upåklageligt. Headsettet opfanger ydre lyde fra fx en flymotor eller en befærdet vej og neutraliserer lyden ved at udsende sin egen modsatrettede lyd. I vores test fjernede headsettet blandt andet den susende lyd fra en varmepumpe, da vi stillede os lige foran den.

Når du åbner papkassen med headsettet, finder du et solidt etui i hård plastik. Indeni ligger selve headsettet foldet sammen, så det ikke hylder så meget under transport. I etuiet er der også plads til ladekabel, en USB-adapter og en omformer til de særlige stik ombord på passagerfly.

Du skal bare sætte den lille USB-adapter i pc’en for at få trådløs forbindelse med det samme. Der er en lille lomme i transportetuiet til adapteren, men den er så lille, at du også bare kan lade den sidde i USB-porten på din bærbare pc. Hvis du vil bruge headsettet sammen med din telefon, skal du koble de to sammen via en Bluetooth-forbindelse.

Lyden i Evolve2 85 er er klar og fri for støj under samtaler, og lydbilledet står også flot i forskellige former for musik. Hvis man er til rytmisk musik som rock og pop, kan man måske savne en lidt mere markant bas. Det er først og fremmest et fremragende headset til samtaler, og hvis du primært vil høre musik, kan du finde bedre og billigere løsninger.

Headsettet er meget let, og de store, bløde ørebøffer sørger for, at det er behageligt at have på hovedet i timevis.

Vi fik over et døgns brug ud af Evolve2 85 på en enkelt opladning. Headsettet lades op ved at lægge det på den medfølgende lader. I laderen sidder to små kontakter, der overfører strøm, så det er ikke ægte trådløs opladning ved hjælp af induktion.

Du kan finindstille lydegenskaberne med den tilhørende app, hvor du fx vælger, om lyden skal være optimeret til tale eller musik. Afspilningen af musik kan styres med knapper på selve headsettet, og mikrofonen slås nemt fra ved at klappe armen, der holder den, op langs den ene ørebøf.


+ Eminent lyd i samtaler

+ Effektiv støjreduktion

– Ikke det bedste headset til musik

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Videosamtaler bliver løftet til et nyt niveau med Jabra-headsettet, der effektivt fjerner baggrundsstøj.

Specifikationer

Mærke
Jabra
Frekvensområde
20 Hz - 20.000 Hz
Batteritid
Cirka et døgn
Tilslutning
USB-adapter, Bluetooth 5.0
Vægt
286 gram