Når du oplader headsettet ved hjælp af ladeæskens batteri får du får op til 32 timers brug med aktiv støjreduktion.

Jabra Elite 8 Active

Jabra Elite 8 Active har god støjreduktion og tåler en hård behandling.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #Jabra
9.2

Jabras hårdføre headset, Elite 8 Active, giver dig en klar og tydelig lyd i telefonsamtaler. Det gælder faktisk både for dig og din samtalepartner takket være en god indbygget mikrofon og en ekstremt effektiv støjreduktion.

Vi stillede os foran en højt summende varmepumpe, der kørte for fulde omdrejninger, og støjen forsvandt fuldstændig, så vi kunne fokusere på lyden, der kom ud af headsettets højtalere. Bassen er lidt for dominerende i musik, men lyden kan heldigvis indstilles i Jabras app på din telefon.

Der sidder en berøringsfølsom knap på hver øreprop, og du styrer mange af de indbyggede funktioner ved at trykke en eller to gange eller holde knappen inde. Det er nemt at finde ud af, men knapperne kan være lidt svære at aktivere, og andre gange kom vi faktisk til at aktivere dem ved et uheld, når vi bare ville rette lidt på øreproppen. Her ville det have været rart med nogle fysiske knapper i stedet for.

Headsettet tåler både vand og støv, og vi skyllede dem uden problemer under vandhanen, da de havde været udsat for lidt saltvand under en blæsende gåtur langs havet.

Elite 8 Active passede umiddelbart i vores testører af gennemsnitlig størrelse, men der følger tre sæt silikonedutter med, så du kan tilpasse størrelsen til lige præcis din øregang.

Når du ikke bruger headsettet, kan du lægge det ned i den beskyttende æske, der samtidig lader batterierne op igen.


+ God støjreduktion

+ Er vandtætte

– For meget bas i grundindstillingen

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Jabra Elite 8 Active har god støjreduktion og tåler en hård behandling.

Specifikationer

Mærke
Jabra
Frekvensområde
20Hz - 20.000 Hz
Batteritid
8 timer - 32 timer inkl. strøm fra ladeæsken
Tilslutning
Bluetooth 5.3
Vægt
2 x 5 g