Når du tager propperne ud af æsken først gang, leder de automatisk efter en lydkilde, så du skal bare finde dem i Bluetooth-oversigten på din telefon.

Jabra Elite 7 Pro

Jabras headset passer fint i øret, har en flot lyd og lukker effektivt støj ude.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #Jabra
9.2

Jabra Elite 7 Pro er godt, lille trådløst headset med aktiv støjreduktion.

Vi lyttede til både podcasts og rytmisk musik med headsettet, og vi var glade for resultatet. Mellemtonen står helt klart i lydbilledet, og stemmer går tydeligt igennem, uanset om det er i telefonsamtaler eller podcasts. Der er også en fin bas, der ikke bliver for sløret eller dominerende, når den lægger bunden i musikken.

Gummidutterne sidder godt fast i ørerne og holder andre lyde ude. Der følger tre forskellige størrelser med i pakken, så de burde passe til de fleste ører.

Headsettets aktive støjreduktion fungerer fremragende og lukker ned for stort set alle udefrakommende lyde. Elite 7 Pro har en lyttefunktion, der bruger headsettets mikrofon til at gøre det muligt at høre lyde omkring dig gennem ørepropperne – lidt som et høreapparat. Funktionen er lige en tand for aggressiv for vores smag, så fx en stationær pc med en hurtigt roterende blæser kommer til at lyde meget voldsom, når den gengives i headsettet. Det afgiver også en ubehagelig høj lyd, hvis du lige vil rette på headsettet i øret, mens denne lyttefunktion er aktiveret.

De to ørepropper lades trådløst op i den medfølgende laderæske. Den er solidt bygget og passer godt på dit headset under transport. Æsken har sit eget batteri, så du kan tage ekstra strøm med dig på farten. Alene har headsettet en batteritid på 6-7 timer, men æsken giver en samlet batteritid på op til 30 timer.


+ Flot lyd

+ God støjreduktion

– Voldsom lyttefunktion

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Jabras headset passer fint i øret, har en flot lyd og lukker effektivt støj ude.

Specifikationer

Mærke
Jabra
Frekvensområde
20-20000 Hz
Batteritid
8 timer (headset), 30 timer (headset + laderæske)
Tilslutning
Bluetooth 5.2
Vægt
5,5 gram pr. stk.