En lille lysdiode på forsiden af ladeæsken viser, hvor meget batteri, der er tilbage.

Jabra Elite 5

Jabra Elite 5 er et glimrende headset til telefonsamtaler og podcasts. Til rytmisk musik har Jabra selv bedre headsets.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #Jabra
8.9

Jabra Elite 5 giver dig god trådløs lyd i et lille støjreducerende headset.

Det kan ikke være nemmere at komme i gang med at bruge et headset end her – i hvert fald ikke hvis du har en Android-telefon. Takket være teknologien Google Fast Pair skal du faktisk ikke gøre andet end at pakke headsettet ud af æsken. Så spørger din telefon selv, om du vil koble de to ting sammen.

Headsettet sidder godt i øret, og det er så lille, at man næsten ikke kan se det. Lyden er veldefineret, og det er nemt at høre, hvad der bliver sagt, hvis du lytter til taleradio. Bassen måtte godt være lidt kraftigere for vores skyld, så der kom en lidt fyldigere bund i rytmisk musik som rock og pop.

Der sidder små knapper på headsettet, som du selv kan tildele funktioner med Jabras app til din telefon. App’en er også god til at indstille lydens egenskaber, så du fx kan tilpasse lydbilledet til podcastlytning eller bestemte musikgenrer. Headsettet sætter selv afspilningen på pause, når du tager det ud af øret. Det er praktisk, hvis du pludselig har brug for at tale med nogen.

De to ørepropper, som udgør headsettet, lades op ved at placere dem i den lille opladeræske. Du får op til syv timers lytning på en opladning, og sammenlagt med ladeæskens batteri kan du bruge headsettet i op til 28 timer uden at sætte det til en stikkontakt.

Den aktive støjreduktion fungerer, som den skal og neutraliserer lyde omkring dig. Funktionen til at lukke udefrakommende lyde ind, når du har brug for det, er også ret vellykket.


+ God lyd

+ Nem sammenkobling

– Lidt svag basgengivelse

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Jabra Elite 5 er et glimrende headset til telefonsamtaler og podcasts. Til rytmisk musik har Jabra selv bedre headsets.

Specifikationer

Mærke
Jabra
Frekvensområde
20Hz - 20000Hz
Batteritid
Op til 28 timer med aktiv støjreduktion
Tilslutning
Bluetooth 5.2
Vægt
5 gram pr. øreprop