Der er sparet lidt på plastikkvaliteten i laderæsken, så låget giver sig, når man trykker på det.

Jabra Elite 3

Jabra Elite 3 giver dig lækker trådløs lyd til en god pris, men du må undvære aktiv støjreduktion.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #Jabra
8.0

Jabra Elite 3 giver dig trådløs lyd i et kvalitetsheadset til en god pris.

Headsettet lades op ved at placere det i en lille laderæske, som selv har indbygget et batteri. På den måde når æskens og headsettets samlede batteritid op på cirka 28 timer. Under vores test fik vi typisk 5-6 timers lytning ud af headsettets batteri alene. Æsken er den eneste del, der kræver et kabel for at blive ladet op, og der følger et lille USB-C-kabel med i pakken til det formål.

Det var ingen sag at forbinde headsettet til en iPad via Bluetooth-indstillingerne, og det var faktisk endnu nemmere at parre headsettet med vores Android-testtelefon. Elite 3 har nemlig indbygget den smarte Google Fast Pair-teknologi, som sørger for at skabe forbindelse mellem telefon og headset, hvis du blot placerer de to lige ved siden af hinanden.

Lydkvaliteten i Elite 3 er fremragende. Vi brugte både headsettet til telefonsamtaler, podcasts og musik, og Elite 3 gengav tale og dundrende trommer med lige stor klarhed.

De små dutter, der sættes ind i øret, lukker godt til, så du ikke generes så meget af lyde fra omgivelserne. Der følger silikonedutter i tre forskellige størrelser med, så headsettet kan tilpasses de fleste ører. Vi ville gerne have haft aktiv støjreduktion i headsettet, men det må man ty til Jabras dyrere headsets for at få.


+ God lyd

+ Nem parring med Android-telefoner

– Ingen aktiv støjreduktion

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Jabra Elite 3 giver dig lækker trådløs lyd til en god pris, men du må undvære aktiv støjreduktion.

Specifikationer

Mærke
Jabra
Frekvensområde
20Hz - 20kHz
Batteritid
28 timer
Tilslutning
USB-C, Bluetooth 5.2
Vægt
2 x 4,6 gram